Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (325)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Čakala som film o tom, ako sa Samberg deň za dňom učí ťahy a vyblbúva. V skutočnosti je to film o tom, ako Samberg vysvetľuje, deprimuje, polihuje a zamilováva sa do Milioti, ktorá je v tom novšia, dosť pravdepodobne o roky. Taký celkom milý filmík, nie je to k zasmiatiu, ale takému obecnému úsmevu áno. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

příjemný film,do kterého je ideální jít ve chvíli,kdy o něm divák vůbec nic neví.Já o něm nic nevěděl a byl jsem nakonec poměrně příjemně překvapen tím,že jde o kousek který si hraje s časovou smyčkou.Není to sice nijak přehnaně originální a už tu byly i lepší zpracování,ale díky sympatickým hrdinům a nevtíravému humoru je to nakonec fajn zábava na deštivé odpoledne...70% ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

Ono sa to ponúka, priam natíska, preto to nebudem ignorovat, hoci za cenu toho, že budem prvoplánový: Hedgehog Day to ani zďaleka nie je a ani nebude. Ale, aby som nebol príliš kritický na mieste, kde sa to ani neočakáva ani nežiada – ono to asi ani Hedgehog Day byť nechce. Má to len tú smolu, že romantických komédií s opakujúcou sa jednodňovou časovou slučkou je tak málo, že sa to tomu porovnaniu skrátka nevyhne. Keby niekto chcel natočiť film o tom, ako sa partia pracovníkov ropnej plošiny vydá do vesmíru zničiť meteor rútiaci sa na zem, musí rátať s tým, že sa nevyhne porovnaniu s Armagedonom. A dokonca aj keby to neboli robotníci ropnej plošiny ale, dajme tomu, pracovníci v uránovej bani Jáchymov. Ale porovnania bokom – samotný film má šmrnc, humor, nápad, má podľa mňa dobre vystavané ústredné charaktery, medzi ktorými je chémia a ktoré sú mi sympatické, počas veľmi rozumnej minutáže ani chvíľu nenudí a to, že to nič zásadnejšie nepovie, nevadí, ak to vo mne vzhľadom na patričný žáner a zámer nechá príjemnú emóciu a pocit dobre odvedenej polo-nezávislej letnej filmárčiny. S fajn soundtrackom. Nenásilné a zábavné. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak Palm Springs prý osvěžilo svůj žánr stejně jako se to kdysi podařilo Zombielandu. Já vám nevím. Poučení z opakovaného krizového vývoje je opravdu dost přebraný koncept a já rozhodně nemám pocit, že se tady z časokonopné smyčky podařilo vyklouznout (obzvláště, když nohy stoličky byly naříznuté zbytečnou vulgaritou a držením se mustru romantických komedií). Trochu jsem si připadal jak Monk, když ho dítě drtilo hádankou v letadle: „Zas a Znova jeli spolu na člunu. Zas vypadl. Kdo na člunu zůstal? - „Znova.“ - „Zas a Znova jeli spolu na člunu…“ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Existuje film Na hromnice o den více, což je kultovka. Za posledních deset let vzniklo už tolik věcí (i seriálů, včetně jednoho dílu Legends of tomorrow) s tématikou časové smyčky a jakmile je na obzoru další, můj zájem strmě opadá. U Palm Springs to však kompenzují jistými dalšími elementy, počínaje šílenou feel good rom com zápletkou (a ano, k časové smyčce přistupuje zase trošku jinak) a také obsazením; J.K. Simmons je správně démonický, Cristin "matka" Milioti stále patřičně k zulíbání a Andy Samberg si jede svůj komediální standard, ač bych ho v tomto filmu úplně nečekal. Jak říkám už několik let, podobných komedií už zkrátka tolik nevzniká a jsem radši za každou povedenější od Hulu než povětšinou méně povedenou od Netflixu...7/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Natočenie filmu nebolo isté, ale akonáhle na projekt prikývol Andy Samberg, financovanie sa odrazu nestalo problémom a objavili sa sponzori. (Arsenal83)
  • Andy Samberg chce, aby sa vedelo, že Nylesova poloha roztiahnutého orla na posteli v prvej scéne s Misty (Meredith Hagner) v ich hotelovej izbe bola v scenári a „nie jeho hereckou voľbou“. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama