Reklama

Reklama

Kočičky

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctileté Amy se začne líbit svobodomyslná taneční skupina a vzepře se proto konzervativním rodinným tradicím. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (82)

VeliiQ 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky jsem tomu dala jen na truc, jinak bych tomu dala spíš tři. Tento film rozhodně není komedie a rozhodně to není pro malé holky. A ano, rozhodně to většině lidí nebude připadat normální. Ale film docela dobře odráží dnešní dobu, kdy si děti dělají na internetu, co chtějí, a nikdo je nekontroluje, nikoho to nezajímá nebo na ně rodiče nemají čas. O to horší je, když vyrůstáte v hodně věřící rodině, která vám nic nevysvětluje, o ničem s vámi nemluví, ale za všechno vás trestá a kárá. Podle mě by se hodně rodičů mělo zamyslet, co jejich dítě na internetu dělá, na co kouká, a taky nad tím, jak o tom se svým dítětem mluvit tak, aby se tohle nestalo. A ještě, pokud by to hrály starší herečky - pak by to teprve vypadalo sexy a úplně by to ztratilo smysl toho šoku a zhnusení. Takhle to snad působilo odpudivě pro všechny. Ještě teda, Netflix to fakt blbě propagoval, o tom žádná, podle mě ten film asi neviděli... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

negativní reklama taky reklama a v tomhle případě udělala obrovskou službu,protože jinak by mě asi nenapadlo se na podobný film podívat...nícméně...upřímně nechápu ty křiklouny,kteří v tom vidí film pro pedofily (i když jasně,doba je taková,že tihle kazatelé morálky budou řvát vždy a za všech okolností).Ano,je tu pár celkem zbytečných záběrů,ale ve výsledku mi přijdou mnohem horší třeba reality show o dětských královnách krásy,kde jsou jednak mnohem menší a mladší děti a navíc se to všechno děje v přítomnosti a režii samotných rodičů.Mignnones jsou v prvé řadě příběhem začínající puberťačky,která by ráda chtěla někam patřit a za pomíjivou oblíbenost a pár lajků je schopná obětovat cokoliv.Je to dobře?Určitě ne,ale bohužel v dnešní prdelní době,kdy se děti ve školách šikanují protože nemají značkové oblečení,nebo telefon,který je zrovna in je to bohužel smutná realita.Ruku v ruce s tím jde už tolikrát omýlaná sexualizace malých dětí,kdy místní děvčata uznají,že to co funguje ve videoklipech a obecně klipech na internetu jim přinese onu chtěnou slávu a oblíbenost.Zase to není dobře,nicméně i to je smutná realita.Ono taky co čekat ve světě kdy i obyčejné reklamy jsou mnohdy skrytě i neskrytě sexuální a není se co divit,že děti,které z toho nemůžou mít rozum v tom budou hledat inspiraci.Tak jako tak,Mignnones nejsou úplně dobrým filmem a ne zrovna proto že by z něj Ježíš plakal,ale proto že i přes silné téma,nedokáže tolik pracovat s emocemi,vtáhnout a vlastně ani jít víc do hloubky...60% PS: upřímně nechápu,proč pologramotní idioti,kteří se vyžívají v neofašistickomarxistických sionistických konspiracích (aniž by věděli co to znamená) vůbec koukají na takově zhmotněné zlo jako Netflix.Fakt na to nečumte a bude nám líp všem. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Bolo by veľmi jednoduché filmu nadeliť odpad, pretože drvivá väčšina záberov ktoré film obsahuje spôsobila že pravdepodobne žiadne pedofilné boxerky na jeho konci nezostali suché. Ťažko vybrať ten najväčší hnus, ale zrejme to bol post Amy na IG a scéna predtým, keď sa chcela vyzliecť pred svoji strýkom, aby jej nechal telefón. Kto však film pozrel celý ako ja (teda celý, zvládol som ho s preskakovaním mnohých scéna za zhruba 50 minút) vie že obsahoval dva dobré momenty. Keď sa mama Amy dozvedela že jej otec si našiel ďalšiu ženu a jej mama pre ňu ochotne chystala najlepšiu izbu a nakoniec samotný záver, keď si Amy uvedomila že cesta ktorou sa vybrala nakoniec predsa len nie je pre ňu a vrátila sa ku svojim koreňom. Ťažko povedať či presne to bolo zámerom režisérky, poukázať práve generácii mladých prisťahovalcov že niektoré ich tradície nie sú vôbec zlé a že sa nemusia za každú cenu prispôsobovať trendu, ktorý decimuje západnú civilizáciu a zároveň poukázať na konflikt odlišných kultúr. V každom prípade dalo sa to natočiť aj tak aby tie deti nevyzerali ako k*rvy... ()

OndwaK 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh a kontrast dvou prostředí, ale mohlo to být odvyprávěno i svižněji a lépe. Některé odbočky jsem asi úplně nepochopil, ale rozhodně se tu nejedná o nic brutálně šokujícího, nebo kontroverzního. Film prostě jen ukazuje nepříjemnou a zvrácenou realitu. Sice docela dobře, ale jinak je příliš jednoduchý, nekonají se tu žádné velké objevy. 55% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když nejde Francie k Senegalu, musí Senegal do Francie. Taxem si konečně pustil to drsné a ukrutně skandální pedofilní porno. Oblékl jsem si na zcela nahého pederasta svůj šik šedý baloňák se zaschlými sqrnami od jogurtu, z něhož mi tak seksy vyčuhují křivé, chlupaté, sýrově bílé holeně, nageloval přehazovačku, připnul kolárek, připravil si pěkně bandu papírových kapesníčků, na pozadí ohulil Dádu, obložil se Bárbinama a … Kurva, ani nedrnknul! Žádné děti se tam totiž nakonec neprcaly, jen nějaká parazitická černá huba natočila vcelku děsivé sociální drama o tom, jak degenerativním internetem vypláchlé jedenáctileté bílé socky pod starostlivou výchovnou péčí a s genetickou výbavou všech těch uklízeček, pásových dělnic, štětek, kopáčů, řidičů hovnocuců, nekvalifikovaných pracákovců a narkomanů, co je zplodili, kazí jedenáctileté negerské socky pod starostlivou péčí islámu a s genetickou výbavou všech těch udržovaček ohně, multimanželek, závodních hlavonosiček, vyhrabávaček kořínků, pasáků koz a děvek, bývalých dětských vojáků, profesionálních žvýkalů a distributorů katy a vysokou školou subsaharského života převzdělaných pobíračů sociálních podpor. A v té multikulturní válce nakonec spravedlivě zvítězí mohamedánský vesnický dril nad nechutnou zkažeností západní civilizace, kdy si hlavní pičinka, urvaná z muslimského řetězu a urputně se snažící být francouzštější než francouzská spodina, uvědomí, že ač by ve své zemi byla už v devíti vdaná a prcaná nějakým stoletým kmenovým náčelníkem, pasákem či majitelem největšího stáda velbloudů, tak v jedenácti ještě až tolik netouží vydělávat si profesionálním kroucením prasečí prdele jako Kardašianky ani ukazovat na internetách kundu, chce být vlastně ještě chvíli islámem vyplachované dítě a nechat se vyměnit za krávu až třeba ve čtrnácti. Poměrně silný a vcelku nestranný matroš, z něhož vyplývá hrozivý fuckt, že pro kulturní zkázu je v podstatě úplně jedno, jestli si tu necháme přemnožit bílé vypatlance nebo si sem naimportujeme nějaké ty afroškrkavky. Každopádně považovat za propagaci pedofilie pár nakrucujících se zmalovaných jedenáctek v pitkáčích může snad jen šosácký konzervant či náboženský fundamentalista, co se v létě v Evropě nikdy neprošel po venku. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Scénář byl napsán už v roce 2017. (Bragha)

Reklama

Reklama