Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

VanTom 

všechny recenze uživatele

"Mortálně" (občas až směšně) brutální a krvavý animák krájí těla a vyhřezává mozky celkem přesně v duchu předlohy – nechybí ani rentgenové detaily tříštících se kostí. Příběhově se překvapivě nijak zvlášť neodklání od kultovní hrané verze z roku 1995 (včetně ústředního tria), jen se navíc zaměřuje na (kladnou) postavu Scorpiona a jeho background. Slušná animace různorodými souboji skutečně nešetří, takže v rámci tématu těžko žádat víc. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, přímočarý, nijak chytrý, brutální, zábavný, krvavý, díky Johnnymu chvílema vtipný, docela dobře animovaný, prostě asi zatím nejlepší Mortal Kombat na "plátně", kterej jsem viděl. Užil jsem si to, bavil se a nepochopím, proč v tom není žádný MORTAL KOMBÁÁÁÁT tududududuuu tududududuuuu techno, který by mě donutilo si souhlasně podupávat společně s jatkami, který se na plátně odehrávají. Za závěrečný Get over here! jsem to vytáhl na slabší čtyři končetiny oddělené od těla. ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Je docela zajímavé kouknout na tenhle animák hned po nové hrané verzi z roku 2021. Nejsem znalcem příběhu her, ale obě zmíněné filmové verze mají ten příběh docela hodně podobný a nutno podotknout, že animovaná verze je značně poutavější. Jasně ani v jedné verzi není čas na nějaké hluboké prokreslení postav a jde se prostě na věc, ale animák to bere z trošku jiné perspektivy a prostě se na to lépe kouká. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Neskutočné prekvapenie a to v toľkých ohľadoch, že som si to musel zreprízovať po pár dňoch s notesom v ruke a skoro nonstop si písať poznámky. A vypisovať dôvody prečo je tento film absolútne geniálny. Všetko je to už rozpísané na 4 normostrany na mojom blogu, keby si mal záujem. Ja len tak... :-) ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Pěkný návrat do dětství, kdy jsem sjížděl filmy, seriál a házel dvacky do automatu, abych si zapařil. Příběh je vesměs stejný jako ve filmu. S tím rozdílem, že tu máme navíc škorpionovou pomstu, která je naprosto skvělá. A navrch to co každý fanoušek hry očekává a to pořádnou porci brutality. Šup sem s dvojkou!!! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Když se starý palác zhroutí po boji s Johnnym Cagem, ohlíží se zpět a říká: „Toasty.“ To je odkaz na easter egg, který byl poprvé představen ve videohře „Mortal Kombat II“. (LUKICKK)
  • Tvorca hernej série Mortal Kombat Ed Boon bol počas produkcie filmu prizvaný ako konzultant. (MikaelSVK)
  • Scéna ve filmu zachycující bojovníky, kteří poměřují své síly při rozbíjení kovadlin, je odkazem na minihry známé z počítačových her „Mortal Kombat“ zvané „Test Your Might“, ve kterých hráči poměřují své klikací schopnosti při rozbíjení materiálů o zvyšující se odolnosti (dřevo, kámen, ocel, rubín a diamant). (pajik)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama