Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad pro celou rodinu! Populární osobnosti bojují svým zpěvem o titul Zlatá maska. Ale pozor! Vystupují zamaskovaní k nepoznání. Poznáte, kdo je pod maskou páva, jednorožce nebo ufona? Zpívající celebrity budou hádat televizní detektivové: J. Bohdalová, J. Prachař, L. Bouček a M. Hudák. Moderuje: Martin “Pyco” Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (131)

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik peněz musí dostat lidi z tzv. "publika", aby se ponížili a šli jásat na natáčení takovéhle debility? Nebo snad Prima našla tolik lidí s IQ pod 50 a svezla je na jedno místo v jednom čase? Nebo snad objížděli blázince s nabídkou zájezdu zdarma do Prahy na natáčení? Jak moc psychicky nemocní musí být programový ředitel a ti, co mu pomohli tohle protlačit do vysílání? Jak moc přeplacení musí být účinkující? ... Když to shrnu: když se Bouček, Prachař a Bohdalová potkají v jednom "zábavném" pořadu, je to záruka trapných a vtip postrádajících "vtipů" (kterým se obvykle smějí nejvíc oni a placený komparz). V tomhle pořadu opět nezklamali. A zdatně jim v tom sekundovali "hosté" v jakýchsi maskách, kteří zřejmě dostali "honorář, který se neodmítá". Ubožáci. Nova kdysi v hrůznosti "zábavných pořadů" nastavila laťku opravdu vysoko, ale Prima ji hravě překonává a vyrábí a následně vysílá ještě větší sračky než by člověk dokázal vymyslet. ()

AxelWers odpad!

všechny recenze uživatele

Podľa Hnojky ide o "najúspešnejšiu show, ktorá kedy dobyla svet". Teraz neviem, čo je trápnejšie, či samotná show alebo tie priblblé upútavky na túto "show", ktorými sa z nej snažia spraviť niečo bombastické, čo už nikdy v histórii nič neprekoná. Akurát ma dokáže pobaviť, aké superorgazmy prežíva porota na čele s Hudákom, ktorý dobre že sa tam neodbaví, zatiaľ čo väčšina obecenstva pri TV znudene hodí poker face. Táto spevácka show nie je ničím výnimočná, takže neoplatí sa ani ňou čas zabiť. ()

Reklama

loki5 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem toho všehovšudy asi 15 minut. A proč odpad ? Protože je to naprosté prázdno. Za 15 minut totiž tento pořad nenabídne zhola nic zajímavého. Naprosto nic. Není tu humor, není tu žádný zajímavý nápad, účinkující z 90% neznám, každá maska vás nezaujme na víc než několik sekund a pak je vše kolem toho co vás vlastně stejně nezajímá. Bohdalka vypadá jako kdyby místy nevěděla kde vůbec je (což je možná i pravda) a zbytek poroty plácá nesmysly. A vše přebije nebetyčná nuda. Chápu proč lidé sledují superstar, x-faktor a podobné soutěže. Chápu i proč někdo sleduje Tvář. Co nechápu tak proč někdo sleduje toto. Zkouknout 15s upoutávku by mělo většinu lidí odradit dostatečně. ()

boudiccaw 

všechny recenze uživatele

Jako již tradičně - nesouhlasím s většinou ... Dle mně je to opravdová oddechovka, chechtala jsem se a žasnula s každým dílem.... Burešová byla supr a robot taky.... někomu to nejde,ale i v tom je to právě super...s porotou i moderátorem jsem po třech dílech naprosto v pohodě... takže pokud milujete bláznivé a trošku bizár streštěnosti, jako já...BUDETE SE BAVIT!😉 ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Prostě televizní estráda, jaké se na komerčínch televizích běžně točí a snaží se nám vecpat, že je to něco mega. Proč je tam Bohdalka, proboha? Čekala jsem, kdy se zapomene a u někoho tipne, že je to Karel Gott (promiňte Mistře). Proč to točí dvě televize? Protože to asi lezlo do peněz, o.k. Ale asi měl někdo myslet na to, že už nejsme jedna republiíka a prostě "celebrity" duhé strany už neznáme. Bohužel. Takže další úlet. Ovšem MIšo Hudák je hvězda největší, takže za něj hvězdička. P.S. V neděli večer jsem se na to pochopitielně nedívala, tolik odvahy jsem neměla :-D. Ale teď v sobotu dopoledne před Brokenwoodem jsem to ze zvědavosti zapla. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • Nejvyšší maska je Zmrzlina, měří skoro 2 metry, ale celkově největší maska je Bubák. (TheSlezy)
  • Masky vymyslela návrhářka Nóra Bujdosó. Celková cena masek je kolem 15 tisíc eur. To je skoro 391 tisíc korun. Jedna maska vyšla přibližně na 1 000 eur (26 tisíc korun). (SONY_)
  • Výroba jednoho kostýmu trvala okolo 7 dní, ale právě Robot kvůli své náročnosti trval přibližně 2 týdny. (TheSlezy)

Reklama

Reklama