Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gil je nadšený fanoušek baseballového týmu San Francisco Giants a nového hráče Bobbyho. Tomu se však příliš nedaří, stejně jako Gilovi, který vinou agresivní povahy přijde o práci. Když se stane svědkem toho, jak se Bobby porve se spoluhráčem Primem o dres s číslem jedenáct, rozhodne se Primovi sám domluvit. A když ho nepřesvědčí, zabije ho. Shodou okolností se Bobby vzápětí dostane do formy a Gil je přesvědčen, že je to jeho zásluha. Chce, aby to Bobby ocenil. Když však slyší jeho názor na podobné fanatické fanoušky, rozhodne se ho k vděčnosti přinutit. Pro začátek mu unese syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

"Lidé jsou rúzní, povetšinou hovada." - Švejk. Chlapec mal veľkú pravdu ... no nie vždy sa takí rodia, stávajú sa nimi na základe viacerých podnetov. Typickým príkladom je Gil Renard. V živote prišiel o všetko, ale lásku k basebalu mu nevezme nikto. Nikto !!! Celý film si ukradol pre seba Robo de Niro a to s akou zarputilosťou dokáže ísť aj cez mŕtvoly, len aby vo falošnom domnení pomohol hráčovi, ktorého FANATIC-ky zbožňuje je postupne stále desivejšie. Jediné čo od neho očakáva je aspoň trochu vďačnosti. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

The Fan byl kasovně i vesměs podle recenzí propadák. Jde o další z filmů Tonyho Scotta, který proslul skvělými filmy, ale i naprosto průměrnými až podprůměrnými omyly, právě zde pak jde o tu druhou možnost. Robert De Niro má zajímavou roli, ale nějak mi k ní příliš nesedí, na druhou stranu Wesley Snipes si zde střihl jedno z těch svých lepších představení, kterých má ale v kariéře dost poskrovnu. Z dalších postav zaujme například Benicio Del Toro, který se také na hráče baseballu hodí až překvapivě dobře. Ačkoliv jde o veskrze průměrný thriller, ze začátku to tak vůbec nevypadalo, protože občas mi Scottova režie sedne opravdu dobře, což se povedlo zrovna zde, zvlášť když rozjezd byl vlastně nejlepší částí celého filmu. Za Gimme Shelter si 3* obhájím. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Fanatik len zbytočne kazí Scottovu filmografiu, no zároveň dáva lepšie vyniknúť jeho najlepším dielam ako Nepriateľ štátu, Pravdivá romanca, Posledný skaut. De Nira mám rád, ale aj on bol vo filme len priemerný, takisto aj Wesley Snipes. Film je nezáživný, zúfalo mu chýba akcia a k tomu je aj pomerne dlhé. Rozhodne Scottov najslabší film. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Trosku netradicny thriller z dost blby scenarom. Robert de Niro sa mi vsak v tomto filme nezda az taky zly ako sa tu pise. Pre mna je aj v tomto filme dost mrazivy a svoju ulohu psychopata zahral dobre. Samozrejme ze herec moze hrat iba to co mu dovoli scenar a ked je scenar zly tak sa proste moze uz iba snazit a zahrat to najlepsie ako vie. De Niro svoju ulohu splnil na vybornu a myslim ze keby to hral niekto iny ,menej charizmatickejsi bolo by to dopadlo ovela horsie. Snipes bol tiez v pohode ale da sa povedat ze ani on v tomto filme nemal co hrat. Tony Scotte mam rad ale tento film mu naozaj moc nevysiel. Ale podpriemerny film to urcite neni uz iba koly de Nirovi ,ktory aj v tomto nie moc dobrom diele exceloval. ()

vikcistic 

všechny recenze uživatele

Tento film od Tonnyho Scotta se mi hodne ale hodne libil, a proto se velmi divim celkovemu hodnoceni.....kdybych dal podle tohoto hodnoceni, tak bych se pravdepodobne na nej ani nepodival......tento film spada do kategorie, ze budto se hodne libi nebo nelibi.......ale kazdy at si udela nazor sam......ja mu davam 5 hvezdicek a to davam filmum na ktere se rad podivam znovu a znovu.....a to je tento pripad..... u me jasnych 90 procent ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Wesley Snipes chtěl původně ztvárnit Gila Renarda, kterého si poté zahrál Robert De Niro. (Rugero)

Reklama

Reklama