Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gil je nadšený fanoušek baseballového týmu San Francisco Giants a nového hráče Bobbyho. Tomu se však příliš nedaří, stejně jako Gilovi, který vinou agresivní povahy přijde o práci. Když se stane svědkem toho, jak se Bobby porve se spoluhráčem Primem o dres s číslem jedenáct, rozhodne se Primovi sám domluvit. A když ho nepřesvědčí, zabije ho. Shodou okolností se Bobby vzápětí dostane do formy a Gil je přesvědčen, že je to jeho zásluha. Chce, aby to Bobby ocenil. Když však slyší jeho názor na podobné fanatické fanoušky, rozhodne se ho k vděčnosti přinutit. Pro začátek mu unese syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Scottov pokus o psychologický thriller s fanatickým De Nirom mu podla mňa celkom vyšiel, ale s niekým menej charizmatickým to mohlo dopadnúť podstatne horšie. Pozerám, že film bol dosť velký prepadák aj v USA, inde vo svete to neprekvapuje, fanatizmus bassebalových fanúšikov je skoro pre každého vrátane mňa nepredstavitelná záležitosť. VIDENÉ ZNOVA 7/2017: Názor ostáva v podstate rovnaký, len spätne ešte oceňujem Scottov cit pre atmosféru pri zobrazení akejkoľvek tematiky a aj doby, to mu bolo myslím vždy vlastné. Čiže deväťdesiatky ako vyšité a pre fanúšikov tohto športu povinnosť. Možno ale pre nich tento film znamená podobné quilty pleasure, ako pre horolezcov Cliffhanger. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kedysi ma to veľmi bavilo a keď aj dnes porovnám s pokusom film prerobiť s Travoltom, tak získava táto verzia ešte viac na cene. A nevadí ani kriminálnik Snipes, remeselný kumšt De Nira to všetko skvele ťahá. Film je atmosférický, emotívny a reálny s psychologickou hĺbkou. Majster v hraní na psychopatov či maniakov bol Jack Nicholson, ale De Niro sa mu tu v pohode vyrovnal. Film o sklamanom psychopatovi. Niečo, ako Matovič po septembri 2023. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro sa tomuto projektu bránil. Tony Scott ho ale prehováral tak dlho, až sa podvolil. A urobil chybu. The Fan je príšerný thriller a herec v ňom má ešte príšernejšiu rolu. Kde nie je dobrý scenár, tam nepomôžu ani efektné kamerové filtre. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se k tomuto filmu přistupuje tak macešsky. DeNiro je tu naprosto perfektní, krade si celý film pro sebe. Ten fanatismus se Scottovi podařilo vystihnout na výbornou, např. celá scéna Gila se synem na baseballovém zápase je prostě geniální skloubení fanatika a otce na baterky v jednom. A ty hlášky! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Zde Tony Scott příliš nezabodoval,podařilo se mu vytvořit naprosto nenapínavý thriller,bez špetky originality,mrazení a jakéhokoliv očekávání.Byl mi ukraden jak osud obou představitelů,tak jakýkoliv následný vývoj děje.Navíc celé dost nepravděpodobné,pochybuji,že by se něco takového mohlo stát.Kde nic není,ani de Niro nepomůže. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Wesley Snipes chtěl původně ztvárnit Gila Renarda, kterého si poté zahrál Robert De Niro. (Rugero)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno