Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivá Carrigan zuří, když zjistí, že její otec odkázal veškerý majetek na dobročinné účely a jí nechal pouze starý dům. Když v záchvatu vzteku hodí závěť do krbu, objeví se tajné písmo s informací o pokladu, který je v domě ukryt. Kromě pokladu se však v opuštěném, strašidelném domě ukrývá také malý duch Casper, který marně hledá kamaráda. V televizi zahlédne psychiatra Jamese Harveyho a jeho malou dcerku Kate, která se Casperovi na první pohled zalíbí. Nenápadně navede Carrigan, aby si doktora, odborníka na terapii duchů, najala. James její nabídku přijme. Casper se pomalu sbližuje s Kate, vezme ji na noční let nad mořem a pak jí na starém majáku vypráví o sobě a o tom, že jako malý kluk neposlechl tatínka, nastydl a umřel. Z novin dívka zjistí, že jeho otec byl vynálezce, který vymyslel přístroj na oživování mrtvých, látky potřebné k oživení je však jen na jedno použití. Během halloweenského večírku, který se koná ve strašidelném domě, se každý dočká zasloužené odměny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Občas príjemne zábavné, občas príjemne dojemné. Veľmi dobrí herci (Idle, Pulman, Ricci...), dokonalé cameá (Dangerfield, Gibson, ale hlavne Eastwood a AYKROYD!), absencia nudy a príjemný humor zaručujú dobrú zábavu. Silberling je skvelý režisér a pripravil tu temno zábavnú atmosféru. Efekty sú skvelé - tak akurát naivné. Sentimentálny a slzopudný koniec je peknou čerešničkou na záver. Zaručená spokojnosť, ale bláznivý sebaparodický seriál je asi lepší ;) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nezaujalo ma to v detstve a nebavilo ma to ani teraz, ked som si to postil znova po rokoch. Silberling znova prilis nasilne kombinuje komicke sceny s dojímavými a na mna to vobec nezabera. Ocenujem jedine tych par cameo vystupov. Christinu Ricci zboznujem, ale tento film je proste slabota. Idem si radsej znova pustit Addamsovcov. ()

Reklama

annevelyn 

všechny recenze uživatele

Poetický pohádkový příběh, který jsem si jako dítě zamilovala. Skvěle propojený svét "animáků" s lidskými herci dal život kouzelnému dílu, které sice může ztrácet kouzlo s přibývajícími lety, ale může připomenout okamžiky dávno minulé. Zejména pak dojemnosti závěrečné scény, která ať se zdá jakkoliv laciná, musela alespoň trochu působit na každého, kdo viděl tento film jako dítě. (obvzláště podbarvená skvělou hudbou) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu jsem vyrůstal, viděl jsem ho poprvé na vhs někdy kolem roku 1999. A už tehdy jsem byl unešen(aby ne bylo mi 9 let). Efekty jsou naprosto dokonalé, příběh ač není geniální tak je dobrý. Herci v hlavní roli jsou výteční(hlavně mladá Ricci který bylo tehdy 15 let). A kamea v podání Eastwooda, Aykroyda v roli krotitele duchů a dokonce i Crypt Keepera z Tales from the crypt dost potěšily, ale pravda je že jsem to ocenil až dnes dřívě sem nevěděl kdo to vůbec je. Dnes by film byl příjemné béčko ale já ho miluju. Jen té sentimentálnosti mohlo být méně. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Nádherná pohádka pro mou maličkost a mladší publikum. Během ní jsem brečela jak malé štěně a pořád dokola jsem si musela pouštět scénu na maškarním plese, kde Kat tancuje s Casperem!! Radím fanynkám *T*W*I*L*IG*H*T*S*R*A*Č*K*Y*, aby se podívali na tohle a ne na nějakého oslizlého, přitepleného, chlupatého, zapáchajícího hnusáka z VB, který nezná těchto 6 slov - holící strojek a šampón na vlasy! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Původně měl na režiserské křeslo usednout Alex Proyas, avšak později z dohody sešlo. (Dlee)
  • Příjmení postav Christiny Ricci a Billa Pullmana je v tomto filmu Harvey. Nakladatelství, které už spoustu let vydává Caspera, se jmenuje právě Harvey Comics. (HappySmile)

Související novinky

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (více)

Reklama

Reklama