Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl Seth se svěří příteli, že lidem závidí schopnost prožívat radost i bolest, vnímat chutě či doteky. Zanedlouho má pocit, že ho lékařka Maggie Riceová, která na operačním sále marně bojuje o život pana Balforda, na okamžik zahlédla. Jeho pokusy uklidnit ji ani dotyky však žena necítí. Seth stále sleduje Maggie, která se nepřestává trápit nešťastnou operací. Jednoho dne ho ale žena zahlédne, a dokonce ho osloví. Oblíbeným místem andělů je knihovna, a právě tady se Maggie opět setká se Sethem, jenž ji upozorní na svou oblíbenou pasáž v Hemingwayově knize. Stráví spolu příjemné chvíle, které Maggii přinesou tolik potřebný klid na další operaci. Pacientem má být poživačný pan Messenger, který k Sethově překvapení vycítí jeho přítomnost a řekne mu, že se ještě nechystá zemřít. Také býval andělem, ale z lásky k současné manželce se rozhodl být člověkem… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (508)

italka63 

všechny recenze uživatele

Když jsem se jednou tady na profilu zeptala kamaráda, proč ohodnotil tak nízko, odpověděl mi:-kafe s deseti cukrama!-Jasně, že jo......ale krásný..........kdy se do vás zblázní anděl? Tedy ne, že ne, ale pak se z něj vyklube maximálně anděl padlej. Takže - jen oči Nicolase Cage toho udělají hodně.....scéna ve srubu, kdy ona o něm ještě neví, ale silně tuší, ta je nádherná... hezká hudba .scenérie, krásný a smutný, tak jako to někdy bývá i v pozemském životě a nemusíte toho anděla mít...........utřela jsem slzičku, to šlo samo. A stále odolávám tomu, si pustit originál Nebe nad Berlínem.......... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak sa dokážete povzniesť a prijať film s námetom, aký nám ponúka, dočkáte sa krásneho filmu. Dokáže rozplakať, rozosmiať, prinúti porozmýšľať. Premyslený príbeh je však na niektorých miestach až príliš presladený, no od začiatku chytí za city a emócie na konci sa určite prejavia. Meg je tu síce veľmi zlatá, no Nicolas božský! 75%. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že na samotném prapočátku tohoto filmu zazněly jen pouhé dvě věty: 1) Natočíme remake Nebe nad Berlínem, 2) Hlavní roli bude hrát Nicholas Cage. Opravdu, hned, co Nicholas vstoupil do světa filmu muselo být každému jasné, že jednou pro ten jeho výraz smutného baseta, kterému se zakutálel míček, vznikne celý film. Mám Cage i Ryan hrozně rád (jen Meg tady ten květák moc nesluší) a stále ještě v živé paměti pohrdlivý odsudek, když jsem k Městu andělů usedal poprvé. Čekal jsem uslintanou kýčovitou romanťárnu. Ne, že by to romanťárna nebyla (a v závěru možná na ten kýč dojde), ale jedna z těch mála, které mě chytly. Město andělů je hrozně hezky a dojímavě natočený film. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Město andělů s andělem Nicolasem by bylo město andělů pěkně na hovno. Nick by už konečně měl pochopit, jaké filmy ano a a jaké filmy ne. Poté bychom mohli být všichni šťastní. Film jsem viděl strašně dávno a pamatuji si z něho pouze to, že se mi totálně nelíbil. Myslím, že jsem ho tehdy ani moc nesledoval, protože to byla strašná sračka. Jinak se mám fajn. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nudný film a od toho se odvíjí i moje nízké hodnocení. Nějaká souhra mezi ústředním hereckým párem Cage & Ryanová je patrná, ale ostatní je na usnutí. Film inklinuje k mnoha žánrům a to není taky dobře. Když ho mám totiž někomu popsat dost váhám kam ho vlastně zařadit. Je tam něco z romantiky, něco z hororu, něco z dramatu, něco z psychologického žánru, ale právě jen od všeho trochu a s tím mám problém. Film prolétává žánry tak neosobně a bez jasného cíle až jsem jeho nedůraznost oslovit mě v širším záběru nakonec pojmul jako povrchnost, které sice snaha nechyběla, ale co naplat když jsem se nebavil a fakt nudil. Nedotažený film ve všech směrech, ale jinak to ani dopadnout nemohlo, když se tomu nedal jednotný a pevný ráz a jen se andělsky poletovalo vzduchem a navíc bez křídel. 40% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (27)

  • Andělé v záběrech nemrkají nebo mrknou jenom hodně sporadicky. Nicolas Cage (Seth) trénoval nemrkání a vydržel upřený pohled držet až několik minut. (don corleone)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Věnování "For Dawn" patří producentce Dawn Steel, která zemřela na mozkový nádor před uvedením filmu do kin. (don corleone)

Reklama

Reklama