Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (257)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Taková alternativa pár (to už je to 11 let!?) starého PUSH pro černochy. S rapem a kecama o podřazenosti. Celkem to odsýpá, ale generický příběh rychle sejde z mysli i když prvotní nápad a svět ve kterém se odehrává jsou zajímavé. Díky hereckému obsazení a prostředí New Orleans se ovšem na POWER velice dobře kouká. Akční scény jsou docela působivé, ale nic co už jsme před tím neviděli. Přesto velmi dobrá televizní jednohubka. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Peklotyčně slizká a mimořádně otravná otylá nezletilá negrorecitátorka, prvoplánově krutohustý čokoseal Jakub Liškka a jako vždy důkladně progelovaný žužupolicista Pepikh Buzoň-Hulitt honí mezi vyžranými černoškami s kobylími prdelemi. Honí zlé dýlery Iks-menpika, které dělá z narkáčů supernarkáče, a trousí přitom zcela v souladu s globálními bleklivsmetrsáckými rasovými čistkami koncepční vzdělávací a motivační bonbonmoty typu „Tenhle odporný, a priori rasistický systém tě samozřejmě semele, tak mu pomoz tím, že budeš jebat na školu, a radši repuj a dýluj!“ Důkladně poučen touto jasnozřivou edukací jsem se rozhodl spálit všechny své doktoráty, vypatlat se čicháním ředidla a zbriketovat se na solárku, abych nalezl dokonalé uplatnění i v nadcházejícím kulturně rozmanitém světě. Tak mi od teďka říkejte Dýdžej Mamba aka Emidement, a kdybyste potřebovali nějaký urychlovač kriminální euforie, klidně mi pissněte na Tvítr (#Blakpizzbatter). Scénář mého nejnovějšího, totálně horkého videoklipu naleznete v deníčku. Každopádně, ač to má zase hnusný rasistický podtext, tak s přihlédnutím k posledním rychlokvašným přiblblblým Netslusancům pro náctileté i-retardy je to exekučně i jakýms takýms scénářem jednoznačně lepší a docela zábavný průměr. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5.5/10). Akční blbůstka z dílny Nesquiksu, která sází hlavně na herecká esa a akci. K hercům nemám moc výhrad.. Mohli si kluci vybrat přece jenom trochu ambicióznější Project, ale snad příště. Ale ta akce?? Nepřehledná až mě z toho oči bolely.. Stačilo by tam nechat trochu víc ty zvířecí schopnosti a ne jenom je tam na pár vteřin plácnout, odškrtnout si další zvíře ze seznamu a jedeme dál.. Stačilo by mi jich klidně méně, ale více detailně - jako třeba u Josepha .. Ale to bych chtěl od Nesquisku moc.. Takhle to bylo další "B" na které za pár dní zapomenu. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to. Gordona jsem neviděl ani nepamatuji, takže jsem ho uvítal, a Jamieho si pustím kdykoliv rád. Příběhově hodně slabé a té slibované akce také moc nakonec nebylo. Ale bylo to zabalené do takového hávu, že mi to uteklo a v celku mi nevadí, že jsem tím zabil skoro dvě hodiny. S čistým svědomím doporučím, ale už si to znovu asi nepustím... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(73%) Netlfix nám tu naservíroval další film. Průměrné hodnocení zde na CSFD mě nechalo ledově klidným. Tentokrát půjdu trochu proti proudu. Říkal jsem si, jestli mám dát 3 nebo 4*, ale nakonec jsem ty slabší, ale zasloužené čtyři udělil. Mě to od začátku do konce bavilo, nemělo to hlubší nedostatky, nenudilo to, i když bych některé scény víc popohnal a možná tak 10 min zkrátil. Spíš bych upravil akci, která nebyla úplně profesionální, ale dalo se na ní koukat. Mě hlavně bavil děj a 3 ústřední postavy Gordona-Levitta, Foxxe a Fishback. Zajímali mě jejich osudy, jak vše skončí atd … Krom toho to má zajímavý nápad a i vcelku solidní efekty (v rámci rozpočtu samozřejmě, některé byly horší). Krom toho snímku vévodil solidní soundtrack, který se ale dal poslouchat jen zde. No, co k tomu dodávat? Ještě jednou si to za dobré nálady ještě pustím. Vyloženě nenadchlo, ale ani neurazilo, proč ne? ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama