Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (127)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Aktualizovaná Pretty Woman pre modernú generáciu, ktorej sa darí vnášať svieži vietor do čoraz viac upadajúceho žánru romantických komédií. Až na jednu výnimku (a nie, nie je titulná skladba) síce nezískava priveľa plusových bodov za vcelku genericky znejúci pop, v ostatných aspektoch však pôsobí o poznanie príjemnejšie. Jennifer Lopez a Owen Wilson možno nie sú Julia Roberts a Richard Gere, no obaja sú patrične sympatickí, chémia medzi nimi až nečakane funguje a funguje vlastne i ten absurdný, z komiksu pochádzajúci námet.  Jeho absurditu si totiž scenár veľmi dobre uvedomuje a ak mám brať Marry Me ako rozprávku, ktorá sa nesnaží o žiadnu revolúciu, potom asi nemám dôvod na výraznejšiu negativitu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

I romantika se dá udělat tak, aby neurazila mužské oko……..a ti šikovnější dokáží mužské oko dokonce zaujmout. To však není případ této naivní, prvoplánové a hlavně hloupé komedie. Dřívější střelec Owen Wilson, který paradoxně vypadá uměleji, než Jennifer Lopez a „mother I'd like to fuck“ Jennifer Lopez, která zde paradoxně hraje o kapánek lépe, než ospalý Owen Wilson. Oba už to mají do důchodu mnohem blíže, než k maturitnímu plesu a chemie mezi nimi se rovná výsledku příkladu jedna mínus jedna. A přitom zápletka, ač realitě světelné roky vzdálená, nebyla úplně k zahození. Ale pak už to jede z kopce. Předvídatelné, utahané, bez vtipu, bez energie, herci se trápí (a trápí i diváka) jako propadlík u tabule. Od Jennifer člověk nikdy (tedy kromě křivek) nečekal žádné zázraky, ale Wilson tohle projel na plné čáře…..a já bohužel s ním. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je veľmi hlúpa a je iróniou, že tento film trpí neduhmi, z ktorých si robí srandu. Krikľavé umiestňovanie produktov, trápne zdieľanie života, propagačné hudobné videá a neúprosné sociálne komentáre odvádzajú z tohto filmu tempo, vďaka čomu pôsobí veľmi klinicky ako vykonštruovaný. Z postav som citil ako, keby boli z továrne na vzory: bezpečné, sterilné a nudné. Vôbec mi na nich nezáležalo. 2/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jako fanousek zpevacky budete spokojen i kdyz oba ustredni hrdinove hraji postavy o 20let starsi.Ale budme taktni. Jinak doporucuju nejakou vrelejsi romcom.Zanrove v poradku. Nejsou zde takove vykyvy emoci obou hrdinu,jak byva zvykem. Mel jsem pocit nenaplneneho potencialu.Tak zapletka v uvodu je bizarni a nepravdepodobna. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z tematickej a obsahovej stránky nič nového pod svetlom, moderná (a veľmi predpovedateľná) „reverse“ romanťárna v „in the limelight“. JLo je ešte stále v skvelej fyzickej forme. Z hereckej stránky tu, veľmi zjednodušene povedané, hrá sám seba. Pre Owena Wilsona takéto role jednoducho sedia. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Ve třídě na otázku: „Jaké je naše číslo?“ třída odříká pí jako „3,14159265839“. Pí na 11 číslic je ve skutečnosti „3,14159265359“. (BMW12)
  • Když Kat (Jennifer Lopez) s Charliem (Owen Wilson) probírají svá předchozí manželství, řekne mu, že byla vdaná třikrát a jejich manželství by bylo čtvrté. Když mu později vypráví, jak se dala dohromady s Bastianem (Maluma), říká, že to bylo poté, co se rozešla se svým druhým manželem. (BMW12)

Reklama

Reklama