Reklama

Reklama

Host

Trailer 1

Obsahy(1)

Během koronavirové krize se šest kamarádů z nudy rozhodne zkusit přes videohovor vyvolávání duchů. Jedna z kamarádek má známou – médium, kterou do videohovoru přizve a s jejíž pomocí chtějí duchy vyvolat. Zpočátku jde o nevinnou zábavu, když si ale další z kamarádek vymyslí příběh o mrtvém kamarádovi, pozve tím nevědomky do našeho světa démona. Postupně se jednotlivým účastníkům videohovoru začínají dít podivné věci a skupina kamarádů si pomalu uvědomuje, že začíná jít o život. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

verbal 

všechny recenze uživatele

Poté, co progresivní Lucifer nechal všechny ty zkurvené pekelníky proškolit v IT, jsou schopni kohokoliv v pohodě posedávat i přes TCP protokol, a dokonce se vám bez problémů ektoplasmaticky procpou do kvartýru jak skrz RJ konektoru, tak prostřednictvím nového pekelně rychlého bezdrátového standardu IEEE 666.66bst. Výrobci fájrvolů samozřejmě takový nepředpokládaný trend opět zaspali, čili nevlastníte-li směrovač s bezpečnostní záplatou v podobě certifikovaného přežehnání a vysvěcení WAN přípojky 1. Římskokatolickou a.s, raději se držte od těch internetů co nejdál, protože takový hellware fuckt chytit nechcete. Výše uvedené varování samozřejmě neplatí pro majitele Mac a I-Sraček, neboť přitroublá marnivost je těžký hřích a oni, jakožto zmanipulovaní snobští kokoti, tak jak tak skončí v pekle s eternálně zaraženým rozžhaveným i-pohrabáčem vrchního Belzebubova rozkuřovače, Štefana Práce, v prdeli. Nicméně mohou si samozřejmě akčně připlatit dvojnásobek za větší řitní otvor, který je mimo i-peklo skoro zadarmo! Jako memento svéhlavým síťovým závislákům nechť slouží i toto videjko, v němž pětice škaredých pičinek hořce zalituje, že se raději nevysrala na pandementy a nechytala někde venku onu strašlivou apokalyptickou chřipečku s prokázanou globální smrtností 1,5%, a místo toho si uspořádala virtuální seancičku se stoprocentní letalitou i po proočkování nejnovějším rychlokvašným, vedle účinkujícím a stádově nuceným, ovšem navěky ziskovým placebem firmy Mental Senecha. A je z toho jednoduchý, laciný, avšak dramaticky velmi kulantně ošéfovaný a příjemně bubavý zhovnabič, zkušeně si vytírající celuloid se všemi Abnormálními pasivitami. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jedna až dve ľakačky sa vydarili, inak som ale z miestneho nadšenia veľmi prekvapený. Samozrejmosťou je nelogické chovanie postáv, ktoré veselo skypujú ďalej prikované k stoličkám, aj keď je čas utekať, nikoho nenapadne zasvietiť a pod. Ale to sa dá odpustiť, veď máloktorý horor má logiku. Napriek amatérskym hercom bolo stvárnenie strachu vcelku uveriteľné, žiaľ príbehovo ma to vôbec nedostalo. Keď si odmyslím začiatok tak niečo sa v skutočnosti dialo zhruba polhodinu a aj jednotlivé smrti boli také nemastné neslané. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Kratší, ale o to intenzívnejší horor z Veľkej Británie nakrútený počas celosvetovej Covid pandémie. Bez zbytočnej dejovej vaty, s uchádzajúcimi hercami, jednoduchým rámcovým príbehom a čo je najhlavnejšie- dostatkom napätia a osobitne jump scarov(film je nimi doslova prešpikovaný a len málo tohtoročných hororov obsahuje funkčnejšie ľakačky), ktoré pri danom štýle hororu odohrávajúceho sa na monitoroch PC vyniknú a dokážu postrašiť. Host určite nie je nijako inovatívny ani dychberúci, ale za hodinku života pre hororového fanúšika rozhodne stojí. Pochvala tvorcom za využitie situácie a za to akú hodnotu dodali za určite nízky rozpočet. Za málo peňazí veľa muziky... K plnému počtu * chýbalo len veľmi málo. 85% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Parta vymaštěných kravek vyvolá při videochatové seanci ducha zlého a se zlou se potáže. A dobře jim tak. Ale se zlou jsem se potázal i já, hodina mýho života v hajzlu a nic z toho, leda tak mizerná nálada a o něco víc zkažený oči. Ne že bych byl konzerva která nesnese modernu, naopak spousta moderny se mi líbí, třeba v architektuře, výtvarnu a sem tam i v kinematografii. Ale FF žánr není ten případ, už jenom kvůli idiotské kameře a epileptickému střihu. A v případě tohohle filmu mě navíc iritovala i rádoby cool forma a hlavně užvaněné a uječené ženské osazenstvo. Ne, nejsem misogyn, jsem misantrop. A s každým takovýmhle filmem větší. Aspoň si snad příště už pořádně rozmyslím, jestli si pouštět film určený náctiletým holčinám. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Uf. Koronavirový rok 2020 nebyl ve všem špatný. Například dal podnět k vytvoření tohoto originálně pojatého fan footage hororu, které mi nahradil dnešní dávku cardio cvičení. Host je duchařský film, který se však celý odehrává v teams callu mezi holkami, které přežívají v domácí karanténě. A musím říct, že už jsem dlouho neviděl horor, který by měl tak velké množství fungujících lekaček. Kterých je tam dost. A jsou fakt hnusný. Samotný děj není na žánrové poměry nijak zvlášť originální. Už dopředu víte, že když se někdo pokusí vyvolávat duchy online, něco se tam posere. Otázka je, zda se filmu i přesto povede udržet divákovu pozornost. V tomto případě si film zaslouží medaili, je plný skličujícího napětí, hrůzných nápadů a velice efektivních lekavých sekvencí. Možná mi ale krapet vadilo, že film se ke konci trochu moc utrhl ze řetězu a ukázal víc, než bylo nutné. Jinak ale parádní krátký horůrek, který fan footage žánr posunul zase o pár kroků vpřed. Lepší 4* ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Film bol natočený výhradne cez aplikáciu ZOOM počas lockdownu vo Veľkej Británii. (drake31)
  • Keďže natáčanie prebiehalo počas lockdownu, herecký ansámbel sa musel spoľahnúť na seba samých od svetiel, kamery, zvuku, make-upu, či kaskadérskych kúskov. Herci sa taktiež zúčastnili virtuálneho workshopu v ktorom sa učili praktické hororové efekty ako napríklad: dvere, ktoré sa pohybujú samé od seba, alebo ako dosiahnuť, aby veci padali z políc. (drake31)
  • Mená postáv vo filme sú taktiež skutočné mená všetkých zúčastnených herečiek a hercov. (drake31)

Reklama

Reklama