Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři letecké nehody ve třech týdnech. Podle americké armády se jedná o útoky islámských teroristů, ale podle leteckého experta McCabea jsou dílem geniálního počítačového hackera. McCabeovi se podaří vytipovat další ohrožené letadlo a dostat se na jeho palubu. To už ale řízení nočního letu ovládá hacker Cain. Cílem příští letecké katastrofy mají být atomové reaktory u Washingtonu D.C. Souboj o přežití mezi nebem a zemí začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Turiec 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslíme všetky diery v scenári a fakt, že lietadlo je ovládané joystickom zo zeme, stále tu ostáva nezodpovedaná jedna otázka. Lietadlo smerujúce na reaktor nezostrelili už dávno len preto, že je plné amerických občanov? Počujete dobre! A čo keby tam boli jednoducho ľudia? A ten stupídny záver...! (To už by bol spoiler) ()

hlína odpad!

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejlepší parodie na všechny katastrofické thrillery s uneseným letadlem. To musíte vidět. Naprosto překombinovaný shluk záplete, komiksově stupidní záporák a stupidně úžasný hrdina který by i šroubovákem přeprogramoval řídící jednotku letadla. A ty skvělý triky a nejnapínavější okamžiky... to sem chytal záchvaty smíchu, protože všechny trikové scény jsou podlě mě dělány v MS Flight Simulator 98.... ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tady asi opět funguje efekt CSFD, když dá jeden odpad, nahází ho všichni. Sice to není žádná sláva, několik málo chyb, slabší efekty a trochu mi to přišlo jako nepovedená Nebezpečná rychlost v letadle s klišovitými postavami ale, aby to byl 9. nejhorší film? Viděl jsem už aspoň 100 dalších braků. Za Kristannu a k zdejšímu hodnocení se přikloním k 2*. ()

jprmusic odpad!

všechny recenze uživatele

Marně jsem hledal jeden jedinej důvod, jak dát týhle hovadině alespoň hvězdičku. Ještě jeden takovejhle pomatenej génius a amerika je v prdeli. Úplně. Frajer, kterýmu stačí jeden joystick na ovládání úplně všeho. Geniální nápad. Půjdu psát scénáře a budu hvězda. "víš kolik bolesti působíš?" - scénárista který to napsal, si to evidentně neuměl ani představit. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy dávám za nádhernou Kristannu Loken, která vlastně svojí krásou a půvabem táhne celý film, jinak to ostatní - letadla, skutečně prazvláštní efekty, maniak a další zbytečnosti nestojí za nic. Ale tak každý musí nějak začít a tak jí tenhle projekt jistě odpustíme a mrkneme se radši na Terminátora 3 nebo Království prstenu :) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Indii. (rafix)

Reklama

Reklama