Reklama

Reklama

Večírek

Trailer

Obsahy(1)

Na večírku se postupně scházejí bývalí spolužáci. Toto setkání by se pravděpodobně neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek, jenže místo dalšího spolužáka zazvoní u dveří podomní prodavač a přinese nečekanou zprávu o kamarádovi, který už nikdy nedorazí. Účastníci večírku se za ním společně vydávají autobusem. Během cesty se ukáže, že mluvit o skutečných pocitech je mnohem složitější, než se zdá. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (228)

psychohippo

všechny recenze uživatele

Ještě po 12 hodinách po shlédnutí tohoto podivuhodného počinu nemám jasno, co jsem to vlastně viděl. Zda kandidáta na nejhorší film desetiletí nebo skvěle kamuflovaný Suchánkův mindfuck. Přeci by nikdo v týhlé krizi nenatočil tak simplexní stupiditu, kdyby v tom nebylo něco víc. Přeci by do toho nikdo nedal prachy, kdyby... ...ale obávám se, že ty konspirační teorie jsou jen mým alibismem, kterým si obhajuji to, že jsem vyhodil peníze a zdevastoval svůj čas touhle šíleností. To je něco tak děsnýho, že to snad i musíte vidět na vlastní oči! ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Toto bude zřejmě jeden z nejrozporuplnějších filmů roku. Víte, nedovedu vyjádřit, co mne na filmu zaujalo, ale faktem je, že mi leží v hlavě. Během měsíce jsem viděl Prvoka, deník fotra a Večírek a zatímco u prvních dvou jsem se vcelku nasmál, u Večírku tomu zas tak nebylo a přesto nakonec nad ním nejvíce přemýšlím. Tato antikomedie mi prostě nedá spát... ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Úvodní párty byla extrémně, extrémně uhozená. Cesta busem to v mých očích zvedla ze dna. Po letech chválím Táňu- byla vynikající! Líbil se mi i Matěj Dadák, pana inženýra vystřihnul výborně. Párkrát jsem se fakt upřímně zasmál, ale nesedly mi ty rádoby nekorektní gagy. Pane Suchánku, buď to příště pořádně ohulte, nebo se na to vykvajzněte. A na hajlování a židy už se komplet vyserte- to je úplně mimo mísu. P.S.: Já ten Suchošův humor nevyhledávám, spíš naopak. A teď už asi vím i proč. On jak je prťavej, tak programově všechny kolem sebe musí usvědčovat z nějakých jiných, ne tak zjevných vad. Ale každej musí mít v jeho očích nějakej trabl- alkáč, impotent, debil, blbka… a když by se ta vada náhodou měla hledat obtížněji, tak může posloužit i to, že je třeba zpěvák. Ale vždycky tam musí být ten odsudek, ta slabina, kvůli které se přestanete zabývat mým vzrůstem a začnete řešit sami sebe. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Karel Roden prohlásil, že má svůj jistý herecký standart. Ano, poslední roky se jeho standardem staly naprosté žumpy. Chápu, že v Čechách to nemá lehké ale vážně se herec jako on, který hrál Rasputina v Hellboyovi nebo pracoval s Guyem Ritchiem musí ponižovat v takových sračkách? Suchánek je naprostý kokot a jeho komediální schopnosti umřeli před dvaceti lety v půlce natáčení Tele Tele. A o takovýhle sračky my teď musíme zavázet na Netflixu. ()

OJan 

všechny recenze uživatele

Rukopis Michala Suchánka, který mě vždycky hodně bavil v Partičce či Tele Tele, v celovečerním formátu zkrátka nefunguje. Večírek začíná poměrně slibně. Postupně je však čím dál bizarnější a trapnější až se v druhé půli zvrtává úplně. Za celou dobu jsem se z plna hrdla zasmál pouze 2x, a pak už jsem jen celý znuděný čekal, jak to celé dopadne. Přál jsem si nějaký dobrý konec, který by to aspoň trochu pozvedl, ale místo toho to skončilo vlastně nijak - nejasně a poněkud zvláštně. Až jsem měl chvílemi pocit, že se tvůrci pokouší ne zrovna zdařile o artovou komedii. Jaké bylo divadelní představení nevím, avšak tento úlet ukazuje, že humor Michala Suchánka je funkční pouze v kratších formátech, kde dokáže být úderný a vtipný. Jedinými klady je tak nakonec pouze sporadicky se objevující dobrý fór a poměrně zajímavé obsazení. I když i nad tím zůstává rozum trochu stát. |40%| ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • „Když jsme hledali námět na další film, chtěli jsme něco, co by diváky v této době v kinech pobavilo. A z toho jasně vyplynulo, že scénář Michala Suchánka s jeho osobitým humorem je přesně to, co chceme točit. A že on jako umělec je přesně ten autor, kterého jsme si přáli mít v týmu. A taky jsme si řekli, že by stálo za to, ukázat ho v trochu jiném světle a představit ho jako režiséra. Michal ví úplně přesně, co chce, a všichni herci díky jeho charismatu nabídku přijali, takže bylo jasné, že Večírek musí vzniknout,“ vysvětlila producentka Monika Kristl a kreativní producent Daniel Strejc. (SONY_)
  • Během závěrečných titulků jsou proslovy na pohřbu. (griph)

Reklama

Reklama