Reklama

Reklama

Noc v ráji

VOD (1)

Mafián se po brutální tragédii stane štvancem a skryje se na ostrově Čedžu, kde se dá dohromady se ženou, která řeší vlastní vážné problémy. (Netflix)

Recenze (45)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Cenu za objevnost scénář určitě nevyhraje, "uklizení" hledaného mafiána na venkovské pobřeží, kde potkává psychicky nevyrovnanou dívku, bylo ale řemeslně výborně natočeno, obzvláště efektní násilná akce provázející vendetu gangů, střídmě prokládající zádumčivou mizérii hlavních hrdinů. Nicméně jejich postupnému sblížení jsem úplně nevěřil, stejně tak typicky po korejsku exaltované dramatičnosti ani vynucované poetičnosti, což s celkovou pomalostí přispívalo k výkyvům, až ztrátě tempa. Hodně pomohl vydařený závěr. 7/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pod pojmem brutální a nekompromisní gangsterka si představuji něco jako třeba Gangs Of London a nebo druhý Raid.Do těch má Night In Paradise ovšem sakra daleko.Je pravda,že když dojde na akci,tak dokáže solidně vystrčit růžky a příjemně překvapit,ale bohužel těch momentů je málo a mnohem víc je tu omáčky okolo.A ta omáčka je žel bohu nedochucená a nedovařená.Příběh sám o sobě není moc zajímavý a to samé platí o hlavním hrdinovi.Trochu to sice zachraňuje jeho parťačka,ale i ona (ač sympaťanda) je vlastně plochá a jednorozměrná figurka o které se nic moc nedozvíme.Mít to hodinku a půl,bylo by to jinší kafe,ale víc jak dvě hodiny jsou prostě moc...60% ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele

Rádoby cool,krvavá,(nucená) melancholie pro diváky Netflixu bez předchozí zkušenosti s korejským akčním filmem.I přes pomalý tempo si k hrdinům ani nestihnete vytvořit vztah a #%×%!. Třetinu filmu zaberou"drsňácký" gangsterský grimasy a dialogy. "Shakespearovskej" závěr ve skladu to u mě zabil úplně(potud jsem ještě chtěl dát 3*,ale ne..) ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Má to klasické prvky jihokorejské žánrovky, které máme tak rádi, ale ani zdaleka to nešlape na paty těm lepším. Poněkud mdlé, a zcela vyjímečně, u Jihokorejců, jsem zacítil čirý kalkul v brutalitě. Jako by měla vyvážit nedostatek invence v příběhu. Park je lepší scénarista než režisér. Neurazí, nenadchne. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Night in Paradise je prozatím jeden z mých silnějších zážitku tohohle roku! Film jako takový sám o sobě je strhující. Co musím uznat je vizuál, soundtrack, napětí a nečekaný zvrat hlavního protagonisty. Korejci prostě v tomhle umí chodit a podobný témata bych předával pouze jim. Po druhém zhlédnutí dávám za pět. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama