Reklama

Reklama

Cold Creek Manor

  • USA Cold Creek Manor (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželé Tilsonovi touží po klidnějším životě na venkově. Proto se i s dětmi odstěhují z New Yorku do domu, který nedávno koupili. Při vyklízení domu naleznou velké množství fotografií a videonahrávek rodiny, která tu žila před nimi. Venkovskou idylu naruší příchod podivného muže, který je původním majitelem domu. Banka mu dům zabavila poté, co přestal splácet hypotéku. Muž se tváří, že chce rodině pomoci s opravou domu, později se ukáže, že veškeré jeho snažení směřuje k tomu, aby je z domu vyhnal. Tilsonovi brzy zjistí, že kdysi honosné panské sídlo se postupně stává jejich noční můrou a začíná odhalovat svá hrůzná tajemství. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Figu 

všechny recenze uživatele

No takhle. Na kvality Quaida a Stoneové to je docela dost dobrý. Béčkovej thriller s béčkovejma hercema. Každopádně svoje jakž takž napětí to má, diváka se to občas snaží mást a svádět z cesty, no a ten závěr, ač se to místama snažilo být plný děsu, mě smíchy rozsekal ten frajer, kterej sekyrou rozmastil co se dalo a pak se nevyvlíkne z pod lana, kde bylo zřejmí, že toho prostoru je hafo a přotáhla by se tam i bečka píva! No laciná ptákovina, u které se ovšem na Sharon pěkně kouká. 50% ()

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

Strana dobra promeškala ideální příležitost zařvat na padoucha: "Pojď si pro nás, ty debile debilskej, jsme tady nahoře!" a hodit mu cihlu na hlavu. Nebo cokoliv. Nebo na něj naběhnout, protože s těžkým kladivem proti přesile dvou dospělých neměl mít šanci, ledaže by si lehli na zem a nastavili mu hlavu... což udělali. Takže tak. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Normální rodinka si koupí starý dům na venkově... kolikrát jsme tohle už viděli. Tady hraje do plusu jen docela fajn obsazení (Quaid, Stonová, Dorrf, Lewisová, Plummer nejsou žádní béčkoví herci), ale jinak je stokrát viděná nuda s psychopatem, který je jasný už od samého začátku, s "šokujícím" odhalením a béčkovým finále. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Ale je to hodne spinava trojka, je to opravdu slabota, necekejte od toho filmu zadne zazraky. Heh, asi nejvetsim zklamanim pro me bylo, kdyz mi az v polovine filmu doslo, ze to fakt neni Harirson Ford. Jsem jedinej komu se zda, ze je mu Dennis Quaid tak podobny? (i kdyz me mozna hodne zmatl ten dabing - shlednuto nahodou nekdy v noci v telce)... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Z počátku děj vypadá, že se jedná o další příběh o strašidelném domě na venkově, do kterého se nastěhuje rodinka z města, ale nakonec se ukáže, že je vše přeci jen krapet jinak. Motto filmu by mohlo být: ´Ne vždy se vyplatí levně koupit bankou zabavený dům. Původní majitel se může vždy kdykoliv vrátit.´ A přesně o to tu jde. Dramatický thriller se veze na známé šabloně o terorizování rodiny šílencem a tak se již bohužel celý děj ve svém pomalém avšak plynulém vývoji stává předvídatelným. To však neznamená, že by byl nějak špatný. Ve své dramatičnosti a zmíněném skutečně nespěchající tempem a neustále nabírající napětí je snímkem přijatelným v celé své podstatě. V ničem se netlačí na pilu, takže nic vyloženě hororového či akčního. Pokud se divákům líbil např. snímek ´Mys hrůzy´ a to jak původní, tak i remake, mohou u tohoto snímku očekávat to samé. Jen jiné postavy, jiné prostředí, jiný příběh. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Daleho (Stephen Dorff) zranění mění své pozice a množství krve. (Terva)
  • Jeep Grand Cherokee, který rodina vlastní, je nové řady. Při požáru je však možné poznat, že byl použit vůz řady starší. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontáriu. (Terva)

Reklama

Reklama