Reklama

Reklama

VOD (1)

Po zázračném uzdravení se Peacemaker vrací domů – jen aby zjistil, že jeho svoboda má vysokou cenu. (HBO Max)

Recenze (46)

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková celkem dost kurevsky vhodná píšnička. Kormidelník Gunn, vypráví a vypráví. Ve finále se utvořila velice vhodná a dobře utvořená podívaná. Všechno za dopomoci mnoha fantastických a velmi dobře zakompovaných písní. John Cena -Peacemaker sebere všechen dech a zároveň vkusně vtipkuje. Tak takhle dobře, naladit mě Peacemaker dokázal. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V pohodě rozjezd, zdaleka není tak vtipný jako Gunnův The Suicide Squad, polovina vtipů působí ohraně a prvoplánově, ale celkově to funguje dobře, John Cena jakožto Peacemaker to kupodivu dokáže utáhnout, ale i ostatní postavy mají co dělat a každá má nějak rozjetý svůj příběh, takže na nudu to nevypadá. Zpočátku pomalejší, pak se to ale rozjede a finále stojí za to. 6.5/10 ()

Reklama

KHkomiks 

všechny recenze uživatele

Gunn to fakt umí, krásně pracuje s příběhem , pracuje s postavami, dělá to pěkně ujeté a černo humorné. U Gunna je vidět ,že do svých filmů a teď i seriálu dává srdce a hezky po svém, tak to má být. John Cena se skvěle hodí na roli Peacemakera,což už dokázal v Suicide Squadu, jeho postava mě tam osobně bavila nejvíce, tragický antihrdina, hlupák,ale přitom sympaťák. Těším se na další díly! ()

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hele, za mě dobrý. Fakt super start. Takovejhle dobrej začátek neměl ani jeden seriál od Disney/Marvel - takže ať to vydrží (ne, vážně ta úvodní scéna z TFATWS nestačí na celý tenhle díl), A ten Cena mi už tolik nevadí. Super "džouky", perfektní hlášky, skvělé narážky, zajímavý casting. Takový The Boys, akorát Urban není takovej debil :-D ()

DD 

všechny recenze uživatele

Po Hawkeyeovi a Boba Fettovi dalsi serial vytazeny absolutne z prdele. Levna, absurdne natazena vata. Ne kazda vedlejsi postava je zajimava, ne kazdy subplot potrebuje 6krat 45 minut prostoru, ne kazda 20ti vterinova scena ma jit ven v 3-minutovem "director's cutu". Chapu ze kvuli stream wars potrebuji vsichni hodiny a hodiny IP contentu, ale tohle bude nakonec kontraproduktivni, viz mizerne starty toho Fetta a Hawka v US sledovanosti. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Peacemaker (John Cena) řídí automobil Mercury Comet z roku 1976. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)

Reklama

Reklama