Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (132)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nečekaně výborné pomrknutí na to, že každý ve svém životě potřebuje svého Lea. Až na ne vždy zrovna sedící zpívané pasáže velká zábava pro celou rodinu, kde si svůj humor, ale i ponaučení najde naprosto každý. Sandler mi ukázal už u prvních dílů Hotelu Transylvánie, že tahle odnož mu jde a budu u toho, když se zase rozhodně raději pro animák, než hraný film. [viděno na Netflixu 13.12.2023] ()

Predator77 

všechny recenze uživatele

70 Procent, celkem fajn animák s kvalitním humorem a postavami, jenom co mě tak neoslovilo bylo to že tu každá postava musí zpívat za každou cenu a pro mě to bylo někdy dost bolestné poslouchat a i sledovat a těch zpívajících pasáží je v tomhle animáku snad každých pět minut a tím pádem kdo si nepotrpí na muzikály bude u tohohle snímku trpět jako zvíře ale za mě ve výsledku je to tak jediná vada na kráse jinak se za mě jedná a fajn jednohubku pro celou rodinu ;) ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Prvú tretinu som sa smiala, poslednú dojímala, a medzitým oboje na preskáčku. Po štyridsiatke má už človek inštinkt celkom slušne vycibrený, a tak ma prvý pohľad na plagát okamžite prilákal k traileru, a po ňom som už slintala na film. Svižná, vtipná, poučná rozprávka s výbornými hláškami, a špeciálne body získavajú krpatí planktóni, to bola vychytávka jak oči! (kapem) ()

Fin_429 

všechny recenze uživatele

Byť se tedy jedná o spolupráci Sandlera s Netflixem, tento animák vybočuje maximálně tím, že je strašně nezajímavý. Tak jako u Nimony se koukáme na nevykreslené postavy, strašné záporáky a na hrdiny, kteří nemají v sobě nic vyjimečného, nic co by z nich hrdiny naší pohádky udělalo. Neprochází si víceméně ničím a když už, tak strašně namátkovitě. Což je plus mínus promarněná šance, jelikož se o fajn nápad jedná. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Konečně animák, který si jde výrazně svou cestou a úplně se vymyká jakémukoli Disney/Pixar mainstreamu. Sandler je skvělý, je to sakra zábavné, místy parodicky dospělé, pro děti poučné a s pointou a nasmál jsem se fakt skvěle. Originalita z Lea přímo tryská, ať už ze samotného nápadu, hlavních "postav" nebo celého vzezření filmu, který kombinuje fajn podívanou pro dospělé s mnoha odkazy i příjemnou věc pro děti, která jim i něco předá. Velká paráda a možná největší překvápko, co jsem mezi animáky kdy viděl. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama