Reklama

Reklama

VOD (1)

Dívka se po přestěhování do nového města stane svědkyní bizarní vraždy na večírku, kterého se zúčastní. Navíc začne mít podivné vize a nezvyklé touhy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačích hororů není nikdy dost, ale těch dobrých ani po včerejšku nepřibylo. Vlk Viking je klasický Netflix jako byl třeba poslední Troll. Se vším co k tomu patří. Komu stačí tyhle slabší béčka sledovat, nechť si okamžitě běží pořídit předplatné. Někdo jiný místo toho raději sáhne po nějaké kvalitě ve vlastní filmotéce. 50% ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Že umí Seveřani točit kriminálky, to jsem věděl, ale že s noblesou zvládnou i horor, to mě překvapilo. Vlk viking začíná komorně a plyne lehce tajemným a temným tempem. Následně se však přerodí ve velmi povedený vlkodlačí horor s hutnou atmosférou a spoustou mrtvol, krve a vnitřností. Já jsem rád za každý vlkodlačí horor, který vznikne a ještě raději jsem, když se povede a Vlk viking mezi ty povedené patří. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Dlouho se tu nějaký ten vlkodlačí biják neukázal a hle na seveřany! Povedené, nápadité. Jede si svou cestou bez větších inspirací klasickými legendami a fakt to funguje. Do toho solidní efekty, nádherná příroda a fakt koukavé psisko. Za mě potlesk a upřímně bych byl rád, kdyby se nebáli a točili dál podobných. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vzít takhle skvělý werewolf žánr, ve kterém je už roky sucho, a vyplodit takhle nenápaditou storku bez jakýchkoli ambicí, to chce talent. Sever plus spojení zdejší mytologie a vlkodlaků dávalo najevo, že by se mohlo jednat o jackpot, ale opak je pravdou a výsledek je strašně sterilní prkotina bez významu či odvahy šokovat nebo jednoduše zabavit diváka. Je to nudné, z nápadu film nevytěžil ani z části a celé je to děravé jak ementál, logické nedostatky bijou do očí a ke konci už jsem ztrácel zájem nad čímkoliv přemýšlet. Nepodařený sever. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Prírastok do vlčích vôd z lesov severných dopadol pod moje očakávania. Keďže pozošívaný je rôznorodo, dal som sa prenastaviť na Iný Žáner a už som vnímal plusovo. Nórske pecky majú svoje štandardy, v tomto prípade ale "utkané" podľa šablón (no a že mýtus/legenda +) s veselým digi-psom (na horore uberá) ale na 2hú stranu s PÁR peknými momentkami, ktoré síce nezmrazia, ale preberú. Rodinná pohoda. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Film bol natočený v nórskom meste Notodden. (Arsenal83)

Reklama

Reklama