Reklama

Reklama

Smrt do roku 2020

(TV film)
  • USA Death to 2020
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (156)

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument, který se tváří jako vtipné, satirické shrnutí světových událostí roku 2020. Ve skutečnosti jde o jednostranný pohled americké hlasitější většiny (tzn. extrémisté z řad feministek, afroameričanů, americké formy levice (tzv. pseudolevice, jejímž cílem není žádné veřejné zdravotnictví ani sociální dávky ale nadřazenost menšin a vláda korporacemi protěžovaných oligarchů) a tzv. SJW). Zábava to tedy není a to ani v případě, že divák má tu smůlu a všechny popisované události zná a orientuje se v nich, což je mimo a nejspíš i v USA spíš výjimka, než pravidlo. Ve výsledku jsem dost zklamaný, protože jde o politickou agitačku a ne o slibovaný komediální snímek. Jednoznačný odpad! a z diváckého pohledu absolutní ztráta času. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Občas vtipné jinak většinou zbytečně přitažené za vlasy (viz výstupy “Jejího Veličenstva”). Obsah působí mnohem děsivěji s odstupem (upřímně viděno až po Death to 2021), kdy člověk vidí tu neskutečnou neschopnost (prezentované) lidstva se poučit a nelítat od extrému do extrému (viz Covid ignorujeme a potom démonizujme. Nebo buď pouze černá nebo pouze bílá?) ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Oživený letem světem loňským rokem Wipe koncept. Na Brookera však slabé (příliš málo památných vypečených slovních hrátek), překvapivě umírněné a místy více estrádní než satirické. Navíc zámořské osazenstvo ho neumí správně "jakože vážně" p(r)odat; a tentokrát je to hodně zaměřené na Ameriku. ()

Parlay 

všechny recenze uživatele

Pohodová a zábavná hodinka, kterou si užijete především za toho předpokladu, že nejste fanoušky Donalda Trumpa :-) Najdou se i hlušší pasáže, ale mnoho zásahů míří přesně a zároveň i znepokojivě. Nejvíce mě pobavil profesor "historie" Hugha Granta (bílí chodci!), zapálená republikánka Lisy Kudrow (vím, že se jedná o karikaturu a hyperbolu, ale stejně při tom mrazí) a středostavovská rasistická panička Cristin Milioti, které to navíc neskutečně seklo. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Jooooj, British funny :). "Rok 2020 bol tak výnimočný, že ho museli pomenovať dvakrát". Niektoré gagy sa podarili viac, niektoré trošku menej, no pri viacerých sa človek nahlas zasmial. Pri niektorých však aj stuhol demenciou tohto sveta. Diane Morgan, stvárňujúca britku (jednu z piatich najpriemernejších), bola úžasná. To isté platí pre Trumpovu hovorkyňu Lisu Kudrow, alias Phoebe z Priateľov, ako aj Cristin Milioti, v podobe obyčajnej bielej middle-class američanky. No a Hugh Grant a Samuel L. Jacskon tomu dodali vážnosť aj charizmu. Najmä Hugh Grant, ktorý je stále rovnako šarmantný. Inak toto tu, čo my žijeme, to je čistý bizár a jedna veľká reality show. A smiešna, keby to nebolo smutné. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Již podruhé herec Joe Keery ztvárnil postavu YouTube influencera. Poprvé se tak stalo ve snímku Spree (2020). (Kuzmik)

Reklama

Reklama