Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (204)

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Když se dívám na hodnocení tady a na IMDb, tak jsem si akorát potvrdila, že češi nesnáší telenovely už jen z principu. Nejsem romantická duše a i přesto jsem seriál sledovala a čekala na den, kdy se Betty promění v labuť a zlo bude potrestáno :D Ale ne, u televize mě koval humor a hlášky, které padaly v každém dílu. Jako jedna z mála telenovel co jsem viděla mi takhle přijde nenásilná, netlačí na pilu a není v ní tolik neuvěřitelného. Tady je bohatý prezident společnosti, který Betty přehlíží, až pak pozná jaká je a zamiluje se. Proměna v "kočku" je jen třešňička. Jiné telenovely jsou postavené na systému "Ach, já tě miluji, ach nemůžeme spolu být, ach ach." Tohle je odpad. Ale Betty? Ne, ani náhodou. ()

Wild_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto tohoto hodnocení, ale nemohu dát jinak. Viděl sem z toho pár dílů a po zjištění že každý díl nabízí velice intelektuální, na výši, filosofické a velmi nadčasové rozhovory o problémech naší společnoti, sem to prostě musel přepnout... :D :D jistě že si dělám srandu. Nic jiného mi bohužel u sledování této "pecky" nezbývalo. Ale žánr telenovel má i jednu velkou výhodu - pokud vám uteče jeden nebo dvěsta dílů, tak se nemusíte strachovat že jste přišli o děj. :D nerad dávám toto hodnocení, ale opravdu jinak nemohu. ()

Reklama

messiah odpad!

všechny recenze uživatele

A vo co ku**** šlo tady? O příběh který by se vešel do jednoho dílu. Z krásky přestrojené za ošklivku se stane kráska. Jak romantické...nicméně tady jsem naštěstí viděl jen pár, nebo možná tři necelý díly ze začátku a ostatní vím od těch úchyláků ze střední...někteří na to koukali pravidelně a bez donucení :D ()

Davej 

všechny recenze uživatele

Doneslo se mi, že Ošklivka jezdí ve Škodě Fabii a tak přidávám hvězdičku k běžnému telenoveláckému hodnocení. Kdyby se automobily této značky objevovaly ve všech pořadech tohoto druhu, možná bych si seriály jiho- a středoamerické provenience dokonce oblíbil, tím ovšem netvrdím, že bych se na ně díky tomu začal dívat:) Ať žije HDP. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ze záčátku jsem to nesledoval a ani jsem to neměl v úmyslu ale kolega v práci přišel jednou s tím ,že zrovan dneska se změní a bude krásná ,tak jsme na to všichni čuměli a ona se opravdu změnila ,ale k horšímu ta proměna přišla až mnohem dýl. Přesto jsem ani nevím proč pak na to koukal asi to bylo v tom ,že to bylo hodně humorný. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)
  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama