Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Nenažraný, grgajúci, plyšový emzák s prasačím rypákom ktorého človek nemôže nemilovať. Pravda ak s ním sám nebýva, to by ho najskôr zastrelil do dvoch hodín od prvého kontaktu počas ktorých by mu ten chlpáč úplne zdemoloval všetok hnutelný aj nehnutelný majetok ,vyžral chladničku a urazil susedov. Skrz obrazovku je s ním však zaručená prča. Samozrejme, nie každý diel je priamo geniálny ( ako ten s emzáckym švábom ) a postupom času humor ustupuje rodinným hodnotám, ale vtedy je už človek natoľko namotaný že si to pozrie aj tak. A ešte moja najobľúbenejšia hláška od manželov Ochmonekovcov : Trevor, existuje čosi medzi klokanom a netopierom? Ale prosím ťa, veď dnes dobre vyzeráš Raquel. Ha Ha Ha... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

ALF – druh Atypické Lidské Formy....... /// Je chlupatej, těžkej a žvaní. Spadl z planety Melmec (která vybouchla při jaderný katastrofě), jmenuje se Gordon Shumway, je mu 220 let a jestli se Otovi Jirákovi něco povedlo, tak je to tenhle mimozemšťan! (Soráč Oto!) Seriál si dlouho drží solidní laťku, hlavně v díky perlám, který ALF vypouští z ....asi pusy. Pro Tannerovi je něco mezi mutantem a synem, ale bohužel má problémy s dodržování pravidel (všech!). Protože mu připadaj vtipný třeba rozsypaný připínáčky na podlaze, ryba v sušičce, stříkací kytka, umělý zvratky.... jejich domácnost je nabitá akcí a seriál plnej humoru, kterej ocení nejen děti. No a to nejdůležitější – STRAŠNĚ RÁD JÍ (má to spolu se zálibou pro TV po matce, po otci všechno rozbíjí...). Nejradši má všechno obložený vším, no a speciální zálibu má v kočkách. Tak vám nevím. Asi mě tenhle týpek, kterej jednomu z Vetřelců dluží prachy, nepozorovaně plivl do polívky (protože tak se na Melmecu vytváří pevný pouto). Už hodně let mám připravený žvejky s příchutí ,,Mourek a Perská“ a jsem kdykoliv ochotnej sledovat tenhle rodinnej seriál v hrůzostrašný kvalitě. Ti co mě znají ví, že je to veliká oběť! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se založit firmu na ,,Distribuci hlenů“. 2.) Chystám se odhalit tajemství, že u Pluta jsou další dvě planety – Elvin a Dave (na Elvina zvlášť bacha, je tam hrozná zatáčka...). 3.) Všem tvrdím, že se Sněhurkou bydlí sedm smrtelnejch hříchů. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Alf bol jeden z prvých amerických seriálov vysielaných v našich končinách. Každý deň o pol ôsmej večer som sledoval tento seriál. Kúsok na zlepšenie nálady pred ďalším školským dňoch. Veľká chyba TV Markízy, že namiesto seriálov o pol ôsmej dáva radšej správy. Na Alfovy som sa tak dokázal smiať, že občas som padol aj zo stoličky. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Robí to tá kopa chlpov so všetečne vytŕčajúcim rypákom naschvál alebo to nerobí naschvál? Túto otázku nebudem mať nikdy zodpovedanú a takto mi to vyhovuje. Ale neviem si predstaviť, ako možno ten seriál doceniť bez dabingu s pánom Dančiakom. To ani Filipovský neurobil pre našinca toľko, čo on, pretože aj Funes sám je fajn. Alfa sme ale vyhrali. Diky Stano! ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Povedzme si rovno celý ten nápad s mimozemšťanom, ktorý nabúra do garáže a rozpráva našou rečou je neuveriteľná infantilnosť a námet pre seriál pre deti do 6 rokov, ale tvorcom sa s tejto neuveriteľne hlúpej podoby podarilo vytrieskať seriál pre dospelé publikum. Seriál je poväčšine vtipný, ale s pribúdajúcimi dielmi je to čoraz horšie. Ako dlho môže byť vtipné, že vám mimozemšťan zje mačku- tvorcovia si mysleli, že naveky. Seriál si objektívne zaslúži 2 hviezdičky, ale jednu treba prirátať za Dančiaka- takže za tri. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Skutočná adresa domu Tennerovcov, kde sa seriál natáčal, bola 708 Moreno Avenue, Brentwood, Los Angeles, Kalifornia. (Raccoon.city)
  • Několik let po natáčení přiznali Max Wright, představitel Willieho, a Anne Schedeen, která ztvárnila Kate, značné napětí mezi štábem a herci, zejména kvůli dlouhým natáčecím frekvencím, které byly způsobeny technickými komplikacemi. Herci tak museli odříkat jiné filmové nabídky. Někteří byli dokonce značně rozladěni, že jsou jenom "přihrávači nějaké chlupaté loutky". (Robbi)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama