Reklama

Reklama

Meghan a Harry v rozhovoru s Oprah Winfreyovou

(pořad)
  • USA Oprah with Meghan and Harry: A CBS Primetime Special
Talk-show
USA, 2021, 82 min

Obsahy(1)

Slavná moderátorka zpovídá vévodkyni a vévodu ze Sussexu... Oprah Winfreyová nejdříve rozmlouvá s Meghan, vévodkyní ze Sussexu. Dotýkají se mnoha témat a proberou všechno, počínaje jejím vstupem do královské rodiny, přes sňatek, mateřství a charitativní činnost až po skutečnost, jak se vévodkyně musela vyrovnávat se životem pod intenzivním tlakem veřejnosti. Později, kdy se k nim připojí i princ Harry, hovoří o svém přestěhování do Spojených států, o svých nadějích do budoucna i snech o rozrůstající se rodině. Tento speciál vyrobila společnost Harpo Productions. Výkonnými producenty jsou Terry Wood a Tara Montgomeryová, koproducentem Brian Piotrowicz. Mezinárodním distributorem pořadu je ViacomCBS Global Distribution Group. Celovečerní pořad měl premiéru v neděli 7. března v americké televizní síti CBS. (Česká televize)

(více)

Recenze (33)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Jsem sice na straně Harryho a Meghan, protože si mě Meghan získala v Suits. Nicméně by bylo vhodné, kdyby někdo jako Oprah udělala nestranný rozhovor. Tohle mi přišlo až příliš jednostranné. Taky Meghan dost hrála na city, což je ale v těhotenství asi normální a nic nepředvídatelného. Ale celkově jsem čekala něco trochu víc. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Zajímavý ale bohužel dost subjektivní rozhovor. Oprah se snažila, ale bohužel působila neobjektivně a celý rozhovor pusobil, jako by se především snažil hrát na city diváků. Jaký si pak z rozhovoru můžete udělat na celou věc názor? To nejde. Víte, co cítí Harry a Meghan ale nevíte, co cítí zbytek královské rodiny, o které se tam kromě britského bulváru mluví a to zrovna ne moc lichotivě (alespoň kromě královny). Jediné, co si z tohoto rozhovoru odnáším, je pocit, že je Meghan přecitlivělá a Harry zamilovaný. ()

Reklama

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Dneškem asi definitivně skončily moje iluze o tom, že ČT je nezávislá. Sorry jako. V primetimu na ČT2 vysílat takovou totální šmíru, jako je "rozhovor" s princeznou Pinocchio a podpantoflákem Harrym, tak to je fakt i přes mojí lajnu. A to jí mám celkem nízko. Nova to nebyla schopná zaplatit? Nebo Barandov? Jebnout to někam mezi Soukupa a Soukupa? Asi ne. Takže u mě nepomáhá ani "God Save the Queen the fascist regime". Tolik řečí o nepochopení, útlaku, rasismu a psychologických problémech jsem slyšel naposledy v dokumentech o Osvětimi. Děti v rozvojových zemích určitě ocení a zatleskají utrpení malého, různobarevného Archieho a jeho vychcaných rodičů. Pokud tedy mají internet a obě ruce. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pohádky většinou sňatkem končí. 1) Popelka si vezme prince, hloupý Honza princeznu, holandský princ si vzal homosexuálního bratra "své" princezny (pohádka Princ a Princ), prostě sňatkem jakoby vše končilo. Následuje jen mír, harmonie, štěstí a spokojenost._____ 2) I dospělí, považte, milují pohádky. Celosvětový zájem (nejenom) bulvárních médií o anglickou panovnickou rodinu je toho typickou ukázkou._____ 3) A tak se nakonec i čeští diváci dočkali srdceryvného vystoupení 40leté ubohé utiskované Meghan a 37letého rytířského prince Harryho pod lehce potměšilým vedením jedné z nejbohatších žen světa, zkušené 67leté Oprah Winfreyové._____ 4) Meghanina show je nesporně zajímavá. Ukazuje současnou pokryteckou tvář britského království, doutnající rasismus, nechutnou roli bulváru a jeho spolupráce s královskou rodinou či až patologický strach anglického dvora z veřejnosti. Současně vidíme, jak lze snadno manipulovat fakty a jak vévodkyně ze Sussexu veřejně lže._____ 5) Na lži politiků jsme tak nějak už zvyklí, naše (a nejenom naše) politická scéna poskytuje každodenně mnoho důkazů. Ale tady lže pohádková bytost!_____ 6) Jediný závěr, který jsem schopen si ze sledovaného rozhovoru (bez hlubších znalostí detailů) vyvodit je, že tenhle pohádkoidní bulvár opravdu nemusím._____ 7) Přesný koment: riza-do**, ostravak30**. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

V době covidu, kdy mraky lidí po celým světě umírají nebo nemají práci, působí tohle interview jako z jinýho světa. Dvě milionářský slepice fňukají o tom, jak má jedna z nich mizernej život, protože se přivdala do královský rodiny. Tvl, s takovým bizárem jděte do prdele. Případ sám pro sebe je pak samotná Oprah. Její styl moderování je natolik falešnej, neupřímnej a slizkej, že jsem měl chuť se po týhle frašce jít osprchovat. To její předstíraný rozhořčení, když se dozví, že se někdo v královský rodině zajímal o barvu kůže očekávanýho dítěte Harryho a Meghan je naprosto strašný. Asi už jsem starej, ale tenhle odporně politicky korektní a falešnej způsob moderování mi přijde naprosto nechutnej. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • O interviewu se mluvilo ve velkém množství v médiích. Dokonce list The Guardian, který se obvykle nezaobírá děním v monarchii, o něm napsal článek a otiskl ho na přední straně. (Vitox)
  • Slavný moderátor Piers Morgan odešel při natáčení svého pořadu Good Morning Britain (od r. 2014) poté, co jeho kolega bránil Harryho a Meghan, a odsoudil jeho výroky o nich. Kolega shrnul, že o nich psali nehezké věci a pokračoval: „Chápu, že s ní máte či jste měl osobní vztah a že vás odstřihla. Je oprávněná vás odstřihnout, když chce.“ Piers Morgan zareagoval: „Ok. Končím,“ a odešel. Na výroky Pierse Morgane ohledně Meghan přišlo přes 41 tisíc stížností do Britského regulačního úřadu. Následně přestal pořad moderovat. (Vitox)

Reklama

Reklama