Reklama

Reklama

Dnes v noci v lese nikdo nespí 2

  • Polsko W lesie dziś nie zaśnie nikt 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ženu, která jako jediná přežila krvavý masakr, potká hrozný osud. Nejistý nováček v řadách policie tak musí překonat strach a zabránit dalšímu krveprolití. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

wampire23 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bola ešte celkom zábavná poľská blbina na jedno pozretie. V pokračovaní sa naozaj nenachádza vôbec nič, okrem celkom zábavného a kvalitného gore, čo však znamená asi dve minúty zábavy. Príbeh, alebo niečo, čo by sa dalo nazvať dejom, to bolo niečo neuveriteľné. Tak dementný horor som nevidel už poriadne dlho (a to má človek od príbehov v horore veľmi nízke očakávanie). Po skončení som mal naozaj pocit, že horšie to už ani nejde. Ruky preč. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Naši severní bratranci opět zaperlili. A i když druhý díl venkovské mutantské zabijačky nemá už takové grády jako jednička (hlavně kvůli poněkud rozpačité poslední třetině), stále se jedná o nadprůměrně zábavný a nápaditý kousek. Opět perfektní kamera, skvělé postavy (vede duo domobrany, které jako kdyby vypadlo z nějakého Kaurismäkiho fláku o buranských podivínech), několik skvělých gagů i hlášek, no a taky jsem poprvé viděl něžné milování bradavičnatých mutantů, hovořících jakýmsi dialektem klingonštiny. Romantické. A poslední scéna dává šanci na další díl, budu se (snad zase za rok) těšit! ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola fajn. Žiadny zázrak, ale solídny lesný slasher, ktorému čosi viac dodala krajina výroby Poľsko. Vďaka tomu to bol predsa len trochu iný (špecifickejší) slasher, než bežné (americké). Spokojní boli aj diváci a tak do roka a do dňa vznikla dvojka. Tá berie do úvahy existenciu jednotky vo viacerých veciach, ale nebudem spoilerovať. Napriek tomu si od istej chvíle začne ísť prekvapivou cestou a ak budete čakať to isté, čo minule, zrejme zostanete zaskočení. Mne to nevadilo, ale mám z toho rovnaké pocity, ako vtedy: fajn na jedno pozretie, ale o kulte by som vážne nehovoril. Určite poteší drsné gore. Naopak, masky béčkarské. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Neschopná polícia, bububu katolícky biskupi pod ochranou polície, domobrana s hákovými križiakmi, mladá sebavedomá žena a neschopný muži - to je základ liberálneho hnoja z Netflixu, občas sa k tomu primieša aj pokus o dejovú líniu. Ako spomína Jaro, poľský Wrong Turn mal zbytočné pokračovanie ktoré pokazilo pomerne solídnu jednotku. A v podstate ten dabing nebolo treba, keďže poľština nám je blízka a tá hatlatina v druhej polovici filmu ani nestojí za zmienku v komentári. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Na Hillbilly horory jsou Amíci nejlepší? Jen dokud neuvidíte tohle. Už začátek (i ten vlhkej sen by závidělo lecjaké Bčko!) filmu je perfektně odporný a buranství z něj jen čiší - buranství a nechutnost - párky s majdou, průjmový sraní, upocený nechutný smraďoši co sou cítit i přes můj OLED, místnosti, ve kterých by se snažil levitovat i posranej toaleťák. Je úžasné vidět tu skvělou atmosféru kterou udělali. K tomu se přidává naprostá a zoufalá bezradnost policie a "domobrany" opět skvěle vystižené! Domobrana si moc nezadá s ušáckou národní gardou na texaském venkově. Atmosféru bychom tedy měli. Pak je tu příběh. No tady je to horší, pokud by ale do žánru přidali i sci-fi a komedie, pak by to dávalo větší smysl, protože ten konec je opravdu fraška a parodie v jednom. Mě to ale zabavilo a dávám 3* ta čtvrtá * je za Žofinku tu krásnou pipinku! P.S. Robert Englund s pinďournosem? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Reklama

Reklama