Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostřednictvím několika smluvených prostředníků se do Československa, konkrétně do Karlových Varů, pašují drogy ze Západního Berlína. Jedním z významných členů zločinecké organizace je elegantní Eva Krausová (J. Březinová). Ani příslušníci české bezpečnosti však netuší, že je to ve skutečnosti pracovnice naší kontrarozvědky. Díky jejím informacím mohou kriminalisté, vedeni podplukovníkem Kořánem (J. Vinklář), spustit masivní akci, zaměřenou proti pašerákům, českým překupníkům i samotným narkomanům. Přítomnost tajných policistů mezi „mravenci“ však nezůstane dlouho utajena a šéf pašerácké bandy vyšle do Československa nájemného vraha, který má za úkol zneškodnit všechny zúčastněné osoby… (Česká televize)

(více)

Recenze (189)

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Já bych dovedl odpustit, že to nemá hlavu patu, to nakonec za sociku filmy se špiónama neměly, a filmy s drogama teprv ne, takže když se v jednom filmu sešla hned obě tato témata, bylo jasný, že to bude šaráda. Já jsem jenom nepochopil, co to ta komunistická kriminálka těm chudákům feťákům do těch pytlíčků sypala, jed na krysy? Proč teda potom hned ten jeden zheb??? ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

"Bartáku, vzdej se, nemáš šanci!"_Policejní major jedoucí zatknout nebezpečného nájemného vraha: "Bacha chlapci.Může být i ozbrojen!" _ Automobilová honička Avia naložená sodovkami vs. žigulíci a volhy - všichni ve zběsilém tempu jedoucí rychlostí max. 40 km _ Náštěva narkomanského doupěte - 10 minut vydá za celé Mimikry... A jak vypadá dopadení Jelínka?Tak jak si to samozřejmě bolševický gauner Brynych představoval - pěkně bez upozornění do zad - a nejlépe dvakrát a se vší parádou...Takovouhle komedii by nevymysleli ani Monty Pythoni.Mám i určité pochybnosti, zda od nich scénárista nečerpal :-DDD ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Je to tak akorát na tu jednu, možná tomu trochu přidávám. Rudolf Jelínek jako Barták to jakž takž zachraňuje, i když teda nevyváží celková extempora celého filmu - mnohé akční scény jsou směšné že nad nimi neřeknete ani popel a že drogoví uživatelé jsou většinou punkáči...no budiž, ale celkově to teda je značně nepovedená záležitost... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Společensky angažovaná krimikomedie, která příchodem asasína Jelínka začala nebezpečně připomínat filmy ze série o Růžovém panterovi. Vždyť má bránice byla od smíchu vytahanější než svetr Nely Boudové! Teď už vím, proč v 80.letech rozjel Tony Montana svůj byznys na Floridě a ne na Karlovarsku - přes náčelníka z protidrogového v podání Pepy Vinkláře to zkrátka nešlo.. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Pyramida volá všechny vozy! '' ----- Tohle těžko objektivně hodnotit. Pohledem dneška je to srandovní záležitost, kdy zaujme úcta mafiánů k inteligenci naší VB a vyslání ,,čističe'' Rudy Jelínka z NSR k likvidaci rezidentury. Když se ale pak díváte na ty KV prolezlé feťáky a pankáči, s domy tehdy ještě bez opravených fasád, musíte se usmívat. Samotné angažmá Rudy v černých kožených rukavicích i závěrečná honička Avie s limoškami v ladách a stodvácách se v našich filmech hned tak neviděla. Dal bych jednu hvězdu, ale za závěrečnou pirulety Rudy ještě jednu přidám. Takže za mně dva sáčky cukru krystal. * * ()

Galerie (3)

Zajímavosti (8)

  • Poté, co nájemný vrah Barták (Jelínek) omráčí Masseura (R. Hrušinsky ml.) odnese ho do vany. Lze si všimnout, že ruka, která napouští vodu, nemá rukavice. V dalšim záběru ma Barták rukavice na sobě. (Beo.wulf)
  • Jan Kanyza ve filmu ztrárnil dvojroli, příslušníka VB a člena drogové skupiny. (M.B)

Reklama

Reklama