Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je emancipovaná Erin Grant, bývalá sekretářka FBI, v současné době striptýzová tanečnice v nočním klubu Eager Beaver. Potřebuje si totiž rychle vydělat peníze na odvolání proti rozhodnutí soudu, který svěřil její sedmiletou dceru Angelu do péče otce. Darell je narkoman a podvodník, živící se prodejem invalidních vozíků, které krade v nemocnicích. Při jednom z jejích vystoupení dojde k výtržnosti, kterou vyvolá věčně opilý kongresman Dilbeck, ovládaný vlivnou rodinou Rojových a právě zahajující kampaň za své znovuzvolení. Toho se pokusí využít několik lidí. Pokoutný advokát Mordecai k vydírání a Erinin platonický ctitel Jerry k tomu, aby se u politika za striptérku přimluvil. Jenže pak je Jerry nalezen mrtev a Erin je do případu zatahována stále hlouběji. Zajímá se o ni nejen detektiv Al Garcia, který jí slibuje pomoc se získáním dcerky, ale také Dilbeck, kterému se zalíbila. Do tuhého začne jít poté, co je nalezen další mrtvý - vyděrač Mordecai. Rojové nařídí odstranit Erin, Dilbeckovi už nestačí pouhý tanec, a navíc se objeví zfetovaný Darell. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Mohla z toho být romantická komedie ve stylu Pretty Woman, jen s trochu jiným zaměstnáním hlavní hrdinky. Mohl z toho být politický thriler ve stylu Klute, jen s trochu jiným zaměstnáním hlavní hrdinky. Nebo z toho mohla být černohumorná komedie ve stylu One Night at McCool's, jen s trochu jiným zaměstnáním hlavní hrdinky. Andrew Bergman si vyhrnul rukávy, použil všechny tři nápady a natočil bezžánrovou břečku která je tak pitomá, až to tříská dveřma. Na komedii je to moc temné, na kriminálku se to nebere vážně a za politický thriller by to označili jenom fanatičtí odpůrci Republikánů. Demi Moore to tady sekne, jenže to se dá říct o prakticky o všech jejích filmech z osmdesátek a devadesátek. Tohle je zbytečný film, jehož pověst zdaleka přesahuje jeho kvality. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Erin Grant (Demi Moore) ztratí práci a dceru Angelu (Rumer Willis) dostává do péče nespolehlivý exmanžel Darrell Grant (Robert Patrick). Erin najde práci jako striptérka a snaží se získat dceru zpět... Burt Reynolds (kongresman David Dilbeck) a Robert Patrick s golfovou holí, která měla fixovat jeho ruku, přehrávali takovým způsobem, že by se jejich postavy žánrově hodily do parodie. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Demi Moore, Demi Moore a její boky, Demi Moore a její krásná prsa, Demi Moore a její zadek, Demi Moore a její stehna, Demi Moore a její krásná tvářička, Demi Moore a její božské tělo, Demi Moore a její sexy šatičky a zase ta Demi Moore. A o tomhle celém je tenhle film. Celý je postaven na jednom z nejkrásnějším, nejsvůdnějším těle Hollywoodu 90. let, které patřilo tou dobou 34 leté Demi Moore. Ten zbytek filmu o jejím stupidním ex, o její dceři či o úchylném poslancovi Burtu Reynoldsovi je už jen takovou nedodělanou omáčkou k tomu, která se nepovedla a bohužel mi zkazila tento výjimečný zážitek z dechberoucího těla Demi Moore. [8168. hodnocení, 267. komentář, 41%] ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis kedysi povedal (zhodou okolností pri propagácii filmu), že sa naňho stále dokolečka pozerá, pretože jeho žena je v ňom veľmi sexy. Ja by som sa tiež na tento film pozeral, ak by tam hrala moja manželka, ktorá je sexy, lenže manželku nemám a aj keby som mal, tak v tomto filme nehrala. Takže nemám žiaden dôvod si pozrieť tento film niekedy znovu. A doporučujem to aj ostatným potencionálnym divákom. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Film dávali na Nova Cinema v 20:00, což bylo fakt hodně vtipné, protože v hned asi prvních 5 minutách se ocitáme ve strip baru, kde je jedno nahé poprsí za druhým. Hlavní hrdinka přišla o práci sekretářky FBI, protože její manžel je zločinec a feťák (LOL) a přišla tak i o dceru, protože americký zákon jaksi dá dítě do péče toho rodiče, který má práci, i když je to feťák (LOL). Takže hrdinka si najde práci ve strip baru, kde předvádí své dokonalé tělo a taneční kreace. Při jednom tanečku se do ní zamiluje kongresman a ocitáme se uprostřed jakési pofiderní krimi-komedie, kde kongresman nechá zabít každého, kdo proti němu má, že byl ve strip baru. Pořád jsem čekala na ten nervydrásající thriller a kriminálku a ničeho jsem se nedočkala. A ten konec v cukrovaru to byla fakt komedie, že mi přišlo, že poslední stránky scénáře psal někdo úplně jiný nebo se hodně přetáčelo a dopadlo to fakt smutně. Jediné "dobré" scény jsou asi nakonec jen ty tanečky kolem tyče - které zaujmou i mě jako divačku. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • V původním traileru je vidět záběr s Ving Rhames a Tiffany Towers, který se ale neobjevil ve filmu. Tento záběr totiž pocházel ze závěrečné scény, která byla přetočena potom, co se nelíbila zkušebnímu publiku. Původně se scéna odehrávala v poli cukrové třtiny, nakonec ale byla přesunuta do domu s cukrem. (HappySmile)
  • Demi Moore za svou roli dostala 12 milionů dolarů, což byla tehdy pro herečku rekordní částka. (HappySmile)
  • Film byl na poslední chvíli upravován, když se obecenstvo na ukázkovém promítání smálo u špatných částí. (HappySmile)

Reklama

Reklama