Reklama

Reklama

Šťastný Luke - Daisy Town

  • Česko Lucky Luke v Sedmikráskově (více)

Když členové karavany průkopníků najdou uprostřed pouště rostoucí kopretinu, rozhodnou se zastavit a postavit na tomto místě své město. Brzy vyrostou domy jako houby po dešti a hned za nimi banka, saloon, vězení atd. Kopretinové město je na světě. Bohužel ani město se neobejde bez padouchů a toto poklidné místo se brzy změní v místo bez zákona. K obnovení pořádku je zapotřebí strážce zákona. Tímto mužem bude Lucky Luke, kovboj, který střílí rychleji než jeho stín: všichni darebáci by si měli dávat pozor! (TV Minimax)

(více)

Recenze (59)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Jedna ze záležitostí mého dětství, na které si rád vzpomenu a které ještě dnes uchovávám na VHS - podle mě celkem unikátní nahrávka z HBO. Jelikož se mi vždy líbil Asterix i ve filmové podobě, tak jsem si zamiloval i Lucky Luka - tehdy jsem ale nevěděl, že to je také od Goscinnyho. Sice jsem tento film a jeho pokračování už nějaký ten pátek neviděl, nicméně to není důvod nehodnotit a neudělit mu pět hvězd, které si zaslouží. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi takhle - Goscinny je v tom určitě znát, ale jako člověku, kterému westerny nikdy moc nesedly, to u mě Lucky Luke měl celkem těžké a i když na tom oceňuji nemalý počet dobrých nápadů a vtipných scén, po určité době se mi to prostě omrzelo a začal jsem se spíš nudit. A popravdě na tom má svůj podíl i dost slabý příběh, který na celovečerní formát vystačí jen velmi stěží. Možná to docením někdy jindy, ale teď to pro mě byl spíš jen průměrný zážitek. Nicméně Baladě šanci někdy určitě dám. 3* ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Krásně nakreslený a skvěle animovaný film zvládnutý na svou dobu s nejvyšší možnou profesionalitou. Každá scéna je propracovaná a téměř v každé minutě se najde nějaký dobrý vtip nebo nápad. Svět Daisy Town odráží a paroduje romatniku filmů s Vinettouem. Podle mého názoru je tento film lepší, než kterýkoliv Asterix. ()

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie. Vtípky a hlášky pro děti i dospělé, jednoduše pro každý věk. Líbí se mi, jak některý vtipy jsou tak trochu schovaný. Stačí si jen trochu všímat a vidí nějakou drobnost, která ho rozesměje. že třeba kůň podvádí v šachách a tak dále, kdybych měla vyjmenovávat všechno, jsem tu donekonečně. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Snímek do příjezdu Daltonů prakticky nesledovatelný. Ovšem po jejich příjezdu začala pořádná legrace. Ať už jste malý, velký, inteligentní nebo retardovaný, svým humorem si snímek získá všechny. Vzduchem více než kulky sviští parádní hlášky. Kromě hlášek se na pozadí odehrává vcelku nápaditý děj plný zajímavých nápadů. Příjemná zábava s několika vynikajícími momenty.. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama