Reklama

Reklama

65

Trailer 1

Obsahy(1)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě pilot Mills (Adam Driver) rychle zjistí, že se nachází na Zemi... před 65 miliony let. Jelikož Mills a další přeživší, Koa (Ariana Greenblatt) mají na záchranu jediný pokus, musí se při svém epickém boji o přežití vydat napříč neznámou krajinou plnou nebezpečných prehistorických tvorů. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako jo, vypada to, ze nejaky prachy na film byly, takze trikove to nevypada vubec spatne, navic Driver je charismatickej sympatak a nektery sceny jsou slusne napinavy az hororovy, ale to je tak vsechno. Jinak je to nic novyho neprinasejici sci-fi becko ala Riddick, ktery je predvidatelny od zacatku do konce, hloupy a i pres kratkou stopaz vcelku utahany. Proste nezajimavej prumer. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vyspělá civilizace, co se vydává na meziplanetární lety a na lodi mají nářadí poházené v šuplíku jak v dílně Ládi Hrušky? Jejich zástupce, když je nejhůř, vytáhne z maršálské torby (díky, Čapoune) 50 metrů lana? Měli ho snad na palubě kvůli odtáhnutí jiné kosmické lodi? Jednotky času a délky jsme pak převzali od nich? A ta špičatá kost potřená šťávou z červených bobulí, přijde její čas? To je gejzír! Beck Woods tohle možná dostali jako odměnu za Tiché místo, ale pro diváka je to trest. Stejně jako v Haunt je problém se střihem a vůbec návazností scén, napětí je nulové, idiocie jede naplno. Čekal jsem, že Driver stoupne na nějakého komára a pozmění dějiny, ale to by vzhledem k původu jeho postavy nemělo to správné pozadí determinismu. Takže nakonec stoupnul jen výběrem role.. no dejme tomu vedle.. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Začiatok veľmi dobrý, zaujímavý nápad zasadiť človeka medzi dinosaury, ale o to sa už pokúsil aj Zeman v Ceste do pravěku a v niečom bol aj lepší než dvojica rejžov. Zem tu vôbec nevyzerala ako pred 65 miliónmi rokov, ale skôr ako pred 65 rokmi niekde v brazílskom pralese s maketami jašterov a raptormi s perím, pričom dinosaury sa na obdobie Kriedy objavujú až podivne málokedy, väčšina záberov je na skalnatú pustatinu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tvůrce 65 opravdu nepodezírám z toho, že chtěli natočit něco jiného než zábavnou blbinu, která nebude úplně hloupá. A to se jim povedlo. Adama Drivera je pro takové filmy sice škoda, ale když už se do toho pustil, je dobře, že to navzdory všem těm problémům neskončilo průšvihem. A Ariana Greenblatt je zlatíčko! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

65 důvodů, proč můžeme film vynechat. Můj zájem o film při sledování upadal stejně rychle, jako po zhlédnutí fantastického traileru narůstal, což je teda velký špatný už samo o sobě. Příběh je nulový, ale ten jsem zde ani nečekal. Co jsem naopak čekal a chtěl byly vizuální orgie, dinosauří boje a skvělý Driver v hlavní roli, jenže akce je nudná až hrůza, scenérie neoslní, žádná velkolepá scifi jízda zde vůbec není a na poli tak nijakého filmu a tak ploché postavy nemá ani Adam Driver co hrát. A fakt, že nám tvůrci ani nesdělí CO a PROČ se zde vlastně děje hodnocení taky moc nepřidává. Druhá hvězda vlastně jen za to, že alespoň dinosauři vypadají celkem slušně a nepůsobí jako laciný digibordel, jinak je to ale naprosto zbytečný, ničím inovativní a vynechatelný kousek… ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • V čase 21:48, kdy prochází Mills (Adam Driver) lesem, můžeme zahlédnout červeně označený strom. Tyto značky, jak můžeme vidět v 1. traileru k filmu, vytvořil sám Mills. Jde o scénu, která ve filmu nakonec nebyla vůbec použita. Stejný prášek, kterými označuje stromy, můžeme vidět pouze v části, kdy kreslí mapu. (DJMaroko)
  • Výstražný zvuk, ktorý vydal lodný počítač tesne po havárii, bol prvýkrát použitý pred 70 rokmi ako zvukový efekt pre kolonizátorov Marsu v roku 1953 v produkcii Paramountu Vojna svetov. (Arsenal83)
  • Název filmu se objeví až v 17. minutě. (OJan)

Související novinky

Hugh Grant a horor od studia A24?

Hugh Grant a horor od studia A24?

11.06.2023

Scenáristům Scottu Beckovi a Bryanu Woodsovi se v roce 2018 podařilo výrazně prorazit díky úspěšnému a chválenému Tichému místu a letos poslali do kin nejen svůj společný režijní počin pod názvem 65,… (více)

Reklama

Reklama