Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

kingik 

všechny recenze uživatele

Britney Spears hrát neumí, ale zajímá to vůbec někoho? Její kariéra není založena na mimořádném talentu, ale na módním vlivu být idolem mladých lidí, respektive fanoušků, pro které natočila i tento film. Pokud ji někdo nesnáší, je jasné, že tento film u něj neobstojí a bez zhlédnutí ho pošle ke dnu. Tenhle film se dá v pohodě vidět. Není například o nic horší, než Karaoke s Gwyneth Paltrow, a stejně tak plyne v nijakém tempu až do příjemného finále. Slavná zpěvačka si chtěla vyzkoušet herectví a zjistila, že by to chtělo ještě uzrát. Výsledkem je průměrné road movie, které má množství slabin stran scénáře, nesoucího se převážně v seriálové dikci, ale fanoušci popové princezny budou smířlivější. 50% ()

Martiiiiinka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkala, že si zavzpomínám na dětství - barevný brýle, šílený kloboučky, ultrakrátký topy, megavysoký podpatky, všudypřítomnej pop v té nejkrystaličtější podobě a to vše skrze Britney Spears a spol. No a vlastně jsem vůbec nebyla zklamaná - všecko bylo tak nějak přesně takový, jak jsem čekala, že bude - kýčovitý a blbý. Od dialogů přes herecký výkony až po filosofující a naivně optimistický závěr. Ale tak - nostalgie je nostalgie, no a Anson Mount je zatraceně sexy. Jedna a nestydím se :D ()

Reklama

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Možná by neškodilo k filmu napsat - nad 15 let nepřístupno. Pokud máte opravdu velký nadhled a jste tak bezcitní, abyste se dokázali alespoň lehce bavit nad spoustou trapných scén a hromadou debilních dialogů, pak je to film právě pro vás. O úplně stupidním scénáři (psaném nejspíš cestou na natáčení) a dřevěném herectví všech zúčastěných asi nemá cenu mluvit a tak jediná trochu pozitivní scéna nebo chcete-li moment je Britney ve spodním prádle. Zarytí fandové popové hvězdy si můžou přidat hvězdičku navíc (čímž se dostanou do kladných hodnot), ale jinak tenhle pokus o film opravdu nelze brát vážně. Trapné, špatné, blbé. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

"Not a Girl, Not Yet a Woman" je moja najobľúbenejšia pieseň od Britney Spears. CROSSROADS je podľa mňa úplne pozerateľný hudobný film, ak od neho nič nečakáte :-). Ak vám stačí oddychovka v hlavnej úlohe s pop hviezdičkou Britney a teen road-movie s úžasným soundtrackom :-)) kde okrem songov Britney zaznie aj Shania Twain, Sheryl Crow či NSYNC. Pre mňa je tento film NOSTALGIA za USA, keď som presne v čase uvedenia tohto filmu do kín bola práve tam, v čase dovtedy možno najväčšej slávy Britney Spears a bol to pre mňa nezabudnuteľný rok. Keď sa tak nad tým zamyslím, je mi ľúto Britney, je smutné, o čo všetko ju sláva pripravila, čo všetko jej vzala. Ale vtedy v roku 2002 to ešte nemohla tušiť...Po viac ako 20 rokoch je Crossroads opäť v kinách vrámci špeciálnej akcie "Fan Event" pri príležitosti vydania memoárov Britney "The Woman in Me", tak aj ja som si tento už dávno zabudnutý film dnes pripomenula :-). A viete čo? Vôbec to nie je až taký hrozný film a Britney čoby neherečka to dala celkom dobre. 2,5*. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi si bývalá hvězdička Mickey Mouse Clubu chtěla ještě jednou užít toho podmanivého pocitu před kamerou jenž znamená svět. Ale když už, tak proč takto? Její pošetilý klišétrip není vhodný ani pro Disneym kojeného adolescenta, všechen rozum již nabravší si o takovou zbytečnost neotřou ani zablácený gumák. Tak kdo je cílová skupinou? Hrdá maminka Britney Spears? Ovdovělý soused Zoe Saldany? Strýček z třetího kolene Taryn Manning? Osamělá prodavačka lůžkovin? Opravdu nevím! Laciné, ušmudlané,omakané jako rtěnka z pouti. Dívky si maximálně mohou gratulovat, že to neovlivnilo hudební kariéru Britney, hereckou Zoe a stravovací návyky Taryn, ale jinak radši sbalit mikrofon a honem pryč. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Fotky v medailonku jsou skutečné fotky z dětství Britney Spears. (Dlee)
  • Britney Spears označila jako nejtěžší část natáčení scénu, kde musela předstírat pláč. (Dlee)

Reklama

Reklama