Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ovdovělý vědec dr. Steven Mills hledá radarovými paprsky mimozemské formy života. Aniž o tom ví, jeho signály jsou zachyceny na vzdálené planetě, jejíž Rada starších se rozhodne poslat na Zemi krásnou Celestu. Mimozemšťanka má kontaktovat dr. Millse a zjistit složení jím vysílaných paprsků, které mohou planetu zachránit před hrozícím zničením. Celesta, čerpající všechny informace o pozemském životě ze své encyklopedické kabelky, potká Millse na večírku. Vědec je lepou dívkou okouzlen a rozhodne se s ní oženit. Jeho třináctiletá dcera Jessie vytuší, že její nová matka není běžnou lidskou bytostí. Celesta se přizná ke svému původu i ke svému poslání na Zemi, ale trvá na tom, že její city k Millsovi jsou opravdové. Duplikace radarového vysílání zachrání vzdálenou planetu a Celesta může zůstat na Zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Čas od času prostě potřebujete něco tripovitého a kouzelně 80-desátkového. Tohle vaše požadavky rozhodně splní. Absurdní zápletka, zábavná Kim Basinger, které sekunduje Dan Aykroyd + mladičká Alyson Hannigan. Já toho víc nepotřebuji a příjemně jsem se nad celkovou absurdností opakovaně zasmál. Nemusí to sednout každému, ale hlavně mladší generace se dle mého názoru bude u tohoto královsky bavit ;-) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zajímavé odhalení tajemství dámských kabelek. Stejně zajímavý pohled na to, jak se točilo před lety, ta lehkost a jednoduchost, kdy šlo o příběh, postavy a herce a ne kulervoucí střih, lokace a digitální triky. Neméně zajímavý pohled na tehdy mladičké herce (Alyson Hannigan - kdo by to byl řekl, že si tam tahle roztomilá holčička jednou bude vrážet flétnu?, Seth Green - ten mě docela rozsekal). Aykroyd je dost zvláštní neherec, Kim jedna z mála blondýn, které můžu (a to ještě hlavně ve starším provedení) a Jon Lovitz je prostě miláček. Filmy samotný je jen tak tak pohromadě držícím slepencem vaty, dobrých scén (kabelka, Celestin nástup na oslavu) a pokažených scén (líbací scéna je přestřelená až za hranice výdrže a dobrého vkusu). Já se ale do osmdesátek vracím vždycky rád, takže nakonec to je pohodová podívaná. ()

Reklama

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Tvůrci hlavní pointu posadili na jednoduchém principu žena versus muž. Dosadili do hlavní role, pro někoho více pro někoho méně, krásnou ženu, do role sekundanta svobodného muže, zabalili tento princip do jednoduché sci-fi zápletky a příběh složený z řady humorných scén jdoucí jedna za druhou může začít. Některé z těchto scén jsou velmi vtipné, těm kontruje s úspěchem několik situací s opačnou kvalitou. Komedie žádným výrazným způsobem nevyčnívá z nekonečné řady titulů jemu podobných a jeden z hlavních důvodu proč si ho zejména mužská populace pamatuje, je zmíněná ženská role, kterou průměrným způsobem představuje Basingerová. Filmová realizace komedie taktéž splňuje všeobecné standarty a stejně tak i nevýrazná doprovodná hudba. Takže v celkovém obraze se film pohybuje někde těsně kolem třetí hvězdičky. ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Režisér Richard Benjamin vsadil při realizaci filmu na dvě věci. Na herecký výkon Dana Aykroyda, který se jako komik osvědčil již v několika filmech a na sexuální přitažlivost a smysl pro komiku Kim Basinger. Jinak je tato sci-fi komedie typicky americkým produktem se spoustou situačních gagů, které však občas vyznívají poněkud hluše a navíc neoplývají ani velkou dávkou originality. Ze židle sice nezvedne, ale vkus také neurazí. (08/1991, Gabriela Koulová) ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Klasická tvorba osmdesátých let. Ženské mají načechrané vlasy jak ovce a v pozadí hrají hnusné elektronické bycí. Navíc tehdy frčeli mimozemšťani, takže točit podobnou kravinu byla pro Hollywood přímo povinnost. Komedie je to příjemná a Kim je sexy. Obzvláště sexy je ve zpomalených záběrech před sexem, kde postává ve větráku v košilce, která neschová ztvrdlé bradavky. Ve své době to byla hvězda a Dan Aykroyd zrovna tak. Scény výuky líbání a sexu nemají chybu, ale celkově je to film nudnějšího tempa. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Kvôli účinkovaniu v tejto snímke odmietla Kim Basinger (Celeste) možnosť zahrať si vo filme Znásilnenie (1988). (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo v Kalifornii. Pláž, na ktorej pristane Celeste (Kim Basinger) so svojím lietajúcim tanierom, poslúžila neskôr aj pre natáčanie seriálu Beverly Hills 90210 (od r. 1990). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama