Reklama

Reklama

Harley Davidson a Marlboro Man

  • USA Harley Davidson and the Marlboro Man
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva motorkáři, říkající si Harley Davidson (Mickey Rourke) a Marlboro Man (Don Johnson), chtějí pomoci svému starému příteli zachránit jeho majetek a přepadnou bankovní vůz. Domněnka, že rychle vezmou peníze a zmizí se však ze vteřiny na vteřinu mění ve zcela odlišnou realitu - auto je naplněno drogami. Tím se oba stávají nepřítelem číslo jedna zkorumpovanému řediteli banky, který na ně kvůli ukradeným drogám posílá nemilosrdné a chladnokrevné zabijáky. (Kubesz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto kultovní film. Když jsem ho viděl poprvé, lidi tu jezdili ještě v žigulících a ikdyž bylo po převratu, tak to tu stálo za houby. Mickey byl ještě nenapíchanej drsňák a s Donem jim to hezky odsejpalo. Ikdyž je to béčkovej film, dá se na to kouknout i po letech, aniž by to člověk odsoudil jako kravinu. ()

Arrow 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si můžu pouštět pořád a neomrzí mne. Slušná akce a dobré hlášky. Zase si jich pár neodpustim: Harley: "Víš, kdybych dostal pěťák za každýho, kdo na mne vytáhle bouchačku, tak bych byl boháč."; Marlboro: "Von mi krade holku, já jemu motorku."; Marlboro: "Víš, že každá rána stojí 2 dolary? 2 dolary za kulku." - Harley: "Kolik jsem jich trefil?" - Marlboro: "Utratil jsi 12 dolarů a netrefil jsi nic. Já dostal jednoho a stálo mě to 4." - Marlboro: "Kde jsou?" - Harley: "Jdou sem a hrozně utrácej." ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me totalne minulo. Beckovej scenar s dvema symapataky, co vyloupi banku a umi se prat? Jo, tenhle koncept je prima, ovsem musi tam hrat Terence Hill a Bud Spencer. Za cool postavu jsem ochoten prohlasit kde koho, od hrdinu Trainspottingu po Rockyho, ale u Rourka me tohle oznaceni nenapadlo ani jednou. Zvlastne obleceny, podivne se usmivajici fraja, to jo. Jedna hvezda za drsne strilecky. ()

crjules 

všechny recenze uživatele

Ten film mam rad! Poprve jsem ho videl jako kluk, v Holandsku 1992 na videu a vubec jsem nerozumel o co tam jde . Potom par let na to uz v CR. A dnes po letech v TV /vyjimecne/ , diky 100% poplatnosti zanru, cool nadechu, koulim Mickeyho a Dona a take tomu, ze takove filmy se proste uz netoci, zvedam z puvodnich tri na pet. ()

Metzger 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je absolutně největší pecka mýho mládí - Mickey Rourke jako hláškující drsňák Harley , tak trochu nešika a Don Johnson jako zkušenej kovboj a nejlepší střelec pod sluncem kterýho nikdy nic nerozhodí - oba si to štrádujou na svejch mašinach s kvérama za opaskem ... pak ale přichází problém - kamarádi vlastnící místní bar jsou v problémech a jediná cesta jak z nich ven je přepadnout konvoj místní banky narvanej doláčema - všechno to dopadne trochu jinak a tak jde oboum hrdinům o život a všichni kamarádi mizí na onom světě :D . Scény jako přepadení obrněnýho vozu , neprůstřelní Daniel Baldwin a jeho Hot Boys , nebo přestřelka na vrakovišti letadel maj prostě něco do sebe i po těch 15 letech . Navíc Tom Sizemore jako slizskej ředitel banky ( a minimálně dvakrát hubenější než je teď ) ... tohle je prostě 5 hvězd - ,, Z bouchaček se střílí Harley , ty se neházej ... necukej tak s tim když střílíš - neni to tvuj pták ! ,, ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Tvůrci filmu se dozvěděli o možnosti upravit Ruger Blachawk na ráži .454 Casull z článku od Johna Taffina, kterého proto kontaktovali s tím, aby jim zbraň zapůjčil. Ten odmítl, ale dal jim kontakt na zbrojaře Andyho Horvátha. Puškař pak postavil několik revolverů pro film a údajně i pro Dona Johnsona a Mickeyho Rourka. Je jisté, že revolvery použité ve filmu byly skutečně upraveny na .454 Casull. (HectorHagman)
  • Poslední film ve kterém si zahrál Big John Studd. (Pumiiix)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama