Reklama

Reklama

Řekni to psem

  • Slovensko Povedz to psom
Trailer

Obsahy(1)

Dita (Berenika Kohoutová) místo vytouženého miminka dostane od svého přítele Filipa (Igor Orozovič) mladou border kólii, přestože nikdy žádného psa nechtěla. Navíc Ditě pejskařská komunita připadá směšná a nesnáší psí exkrementy. Celý příběh začíná tím, že do jednoho šlápne. Opravdu to znamená štěstí? (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Bohužel se jedná o strašně sterilní film co Vám nic nedá naopak něco sebere (85minut Všeho času) . Dita se rozejde s přítelem poté co ho načapá se svou šéfovou tak, že zůstane sama   , ale za to se psem co jí ten přítel domluvil od kamaráda na hlídání. A tady je největší problém filmu většinou mu to vyčítá a stěžuje si na to přitom on sám jí několikrát nabízí, že si ho vezme k sobě ve filmu je i naznačeno, že ačkoliv ji chtěl opustit byl zase té vůle, že nechtěl, aby byla sama , ale měla někoho k sobě což je od něj zase pěkné a ne, že ne film se ani nesnaží zdůvodnit jaký spolu ten problém měly jestli sexuální nebo vztahový prostě nahodí hotovou věc . Dále pak Dita se většinu filmu lituje k čemuž nemá žádný důvod je jí do 40 let  nemá žádné děcka , ale ani žádné závazky a jak je řečeno je to pěkná ženská tak kde je problém? Ve filmu ani žádné normální chlapy nenajde matka jí domluví  schůzku s jakýmsi prachatým blbečkem a ona sama si domluví schůzku s jakýmsi prototypem alfasamce a alfapejskaře ten chlápek co ji sbalí si vyloženě pro ni chodí . Ve filmu není ani žádná romantika on se za celý film pokusí jen jednou jí dát kvítko a většina filmu vypadá tak, že tam vleze se svou  fenou a mluví o své feně  až na konci se políbí ,ale to všechno přijde na poslední chvíli.  Dále pak Dita v jedné scéně přemýšlí , že dá psa do útulku pak ,ale si to rozmyslí a nechá si ho přitom kdyby použila rozum tak zjistí, že borderky se prodávají  zhruba od 11 000 nahoru pokud jsou s papíry tak i 20 000 a výše tuhle informaci zjistit mě dalo 5 minut tady se s tím ani nepracuje. Jinak hlavní song zde ani nezazní je až ke konci, ale ve verzi  bez zpěvu a u titulků , ale zase ve verzi s chlapem nechápu ten trend rvát do trailerů písně co zde ani nezazní.  40 procent ()

otík 

všechny recenze uživatele

Naprostá tragédie. Tohle nebyla ani komedie, ani romantický film, tohle byla totální nuda. Možná ještě rozjezd by malinko ušel, ale od půlky filmu je tempo filmu nulové. Herecké výkony jsou taky hrůza - Kohoutová nijaká, Benoni spíš divný, Vagnerová totální prkno a Žilková až nechutná. Tenhle film je lepší nevidět. Jediné, co stojí za zmínku, jsou hezcí psi. Nejhorší je ovšem scénář, který třeba vůbec neřeší, že hárající fena za sebou nechává spoušť. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Chci tomu dát aspoň tři, protože Berenika je moje <3. Ale vono to fakt nejde. Berenika je supr a Štěpán Benoni je dobrej květák s ponožkama v sandálech, a celej scénář je prostej a jednoduchej, až skoro retardovaně jednoduchej, a psy fakt miluju, ale ono je to prostě tak prostoduchý, že i přes veškerou snahu, ačkoliv Bereniku fakt adoruju, tomu prostě nejde dát víc než dvě. Jako na jednu stranu je to pochopitelný, televize chce udělat konzum, scénáristka chce napsat klišé (pro to mám pochopení obzvlášť, protože klišé píšu sám), herec zahraje, co může (a že se moje <3 fakt snaží), a režisér potřebuje zaplatit složenky, ale prostě někde tady mezi očima je taková linie mezi zábavou a prostoduchostí. ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Jediné, co na filmu bylo opravdu kouzelné, byli ti pejsci. Pro pojem komedie si tedy představuju, že se u toho filmu aspoň něčemu zasměji, ale čekala jsem marně. Romantika se tam také nějak ztrácela. Prostě nene, nenene... Ty hvězdičky si opravdu zaslouží jen ti dva huňáči, co si to tam spolu aspoň rozdali - jo, aha, to byla asi nejspíš ta romantika :D ()

Grimaldi odpad!

všechny recenze uživatele

Již název měl být pro mě velkým varováním, že kromě nevtipných okamžiku se psy a jak se v první minutě ukázalo, velká reklama na drahé vysavače, se ve filmu nestane absolutně vůbec nic. Žádná romantika a hlavně žádný humor. Jediný co mi film dal je potvrzení, že Grébovka je opravdu krásný park. A to je i na český film opravdu málo. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)
  • Autorka scénáře Irena Obermannová o své inspiraci k napsání příběhu dodává: „Tenhle scénář jsem začala psát, když jsem byla totálně zoufalá a řekla jsem si, že bych potřebovala vidět nějaký milý, romantický film o lásce, kde všechno dobře dopadne. Takže na začátku toho celého byl pocit. Potřeba filmu, který pohladí. Řekni to psem ale nevidím jen jako film o pejskařích. Ostatně já sama psa nemám. V pejskařské komunitě totiž komunikují i ti, co to neumějí. Samotáři, morousové i podivíni, staří s mladými… Je to příběh o nás, co si často neumíme říct ty nejobyčejnější věci – třeba: ‚Mám tě rád.‘ V tomhle příběhu to nakonec za ty dva řeknou jejich psi.“ (rakovnik)

Reklama

Reklama