Reklama

Reklama

Přání k narozeninám

  • angličtina Birthday Wishes (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Líba má každý rok jediné narozeninové přání. Trvá na tom, aby se na její oslavě sešla celá rodina, což všichni vždy splnili. Tedy až do letošních narozenin. Její syn Petr má na tenhle rok jiné plány, a tak před rodinou předstírá nemoc. Letos chce totiž poprvé strávit narozeniny se svým přítelem Karlem, který má narozeniny ve stejný den. A Karel je pro zbytek rodiny Petrovým dlouho skrývaným tajemstvím. Líba se však své oslavy nehodlá jen tak lehce vzdát. Rozhodne se Petra překvapit a s celou rodinou se přesunout k němu. Nečekaná návštěva donutí Petra k rychlé improvizaci. Udělat před svou rodinou z přítele Karla kolegu z práce a z jeho sestry Veroniky svou přítelkyni je v podstatě hračka. Jenže to ještě Petr netuší, že tohle je teprve začátek a dnešní den bude jedna velká jízda na horské dráze... (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (126)

mira007 

všechny recenze uživatele

Další český ROMCOM, který vznikl, aby se na něj zapomenulo a ještě nestačil nějak pobavit. Pozitivem je relativně nabušené obsazení, přičemž Plesl obstaral to lepší a Švehlík to sympatické, navíc ve svižném tempu, takže to oproti ostatním konkurenčním věcem nabralo pár plusových procent navíc. Škoda, že to aspoň nebylo víc vtipný... nebo aspoň vtipný. PS: kdyby homosexuální milenci Klus a Orozovič si dali aspoň pusu, tak bych si řekl, že mají koule, když už to je ústřední téma ()

Leník 

všechny recenze uživatele

Moc nerozumím tomu, proč tenhle typ filmů vzniká jak na běžícím pásu... Jsou tak totálně zaměnitelné... Nicméně zde jsem neměla ani jednou pocit zoufalého trapna, i jsem se párkrát zasmála, takže budiž... jako program do letního kina proč ne... Jinak tahle dílka jsem si začala označovat jako "film k žehlení"... taková obdoba "elevator music"... ()

Reklama

domirovec 

všechny recenze uživatele

II Viděno na vesnickém letním kině společně se všemi ostatními kamarády vesnickými vidláky. II Tak se rok s rokem zase sešli a když jsem si šel zase po roce znovu sednout na tvrdou dřevěnou lavičku před plátno v krásném nejmenovaném vesnickém rekreačním areálu, šel jsem tam lehce otrávenej. Z technických důvodů totiž došlo ke změně filmů. Místo akčního filmu, na který očividně došly licence, protože si ho pořadatelé ještě den před samotnou akcí očividně pustili sami, byla puštěna nějaká česká komedie. Můj připosraný výraz se však po nějaké chvíli co film začal hrát vcelku výrazně změnil, což jsem, budu zcela upřímný, absolutně nečekal. Nakonec totiž nedošlo k promítání typické novodobé české komedie s kvalitními vtipy jako z Kameňáku (chudáček Zdeněček Troška), nýbrž došlo k promítání akčně/dobrodružně laděného psychologického dramatu se ztracenými dětmi (no stane se no..), gayským párem (jupíí) a autem ve tvaru ryby (?). Dobrá práce - mně to bavilo. 4/5 ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Těžko je mi hodnotit, herecký ansámbl skvostný, tahle sestava je prostě výborná, ať už Jaroslav Dušek, Matěj Hádek, David Švehlík, Igor Orozovič, no a Jaroslav Plesl mi pravidelně způsoboval upřímný výtlem.. Tedy místy je to povedené, vtipné i zábavné, bohužel to i občas pokulhává a drhne, vtípky jsou na hraně trapnosti... Hodnotím shovívavě, ten závěr mě přece jen usmířil.. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Tak tady nefunguje vůbec nic. Nevtipnými dialogy počínaje a připitomělou hudbou konce. Je tu i výprava (za tu o hvězdu navíc), jenže ta je stejná jako zbytek filmu, takže tady máme záběry z Brna od Červeného kostela a hned za rohem je Václavák... Místy to sklouzává až k sebeparodii (policejní hlídka), ale nevtipné. No a když se člověk u komedie ani neusměje a místo toho jenom nevěřícně kroutí hlavou, tak je jasné, že je něco špatně. Těžce nadhodnocený film. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (4)

  • Známá brněnská lokace, ulice Joštova (křižovatka s ul. Českou, Ústavní soud, Červený kostel), je zde vydávána za součást Prahy. Děti se tak ztratí právě v Brně na Joštové a po krátkém putování tramvají pak pěšky dorazí až na pražské hlavní nádraží. (charles3)
  • Televizní premiéru na stanici Nova sledovalo přes 807 tisíc diváků starších 15 let, jednalo se tak o nejsledovanější pořad večera po 20:00. (rublik05)

Reklama

Reklama