Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nathan Conrad je pozorný manžel krásné Aggie a milující otec osmileté Jessie. Jako psychiatr se specializuje na dospívající mládež a ve svém oboru je uznávanou kapacitou. Jeho život se však otřese v základech, když na žádost kolegy Sachse vyšetří katatonickou osmnáctiletou Elizabeth Burrowsovou, která má za sebou řadu mylných diagnóz a neúspěšných léčebných procedur. Nathanovo vyšetření má definitivně rozhodnout, zda stráví zbytek života v ústavu. Uvědomí si ale, že dívka svůj stav zřejmě jen předstírá. Krátce poté je unesena Jessie. Psychiatrovi zavolá bezohledný únosce a sdělí mu své požadavky. Zabijí jeho dcerku, pokud do dalšího dne nevytáhne z Elizabeth šest čísel, které zná jen ona. Jsou klíčem k tajemství, pro které jsou únosci schopni všeho. Dají mu také jasně najevo, že ví o každém jeho kroku a dozvědí se o všem, co řekne nebo podnikne… (TV Nova)

(více)

Recenze (203)

Balu... 

všechny recenze uživatele

Od druhé poloviny nastavovaná kaše s nijak oslňujícím Douglasem. První polovina sice potenciál atmosféry má, ten je však následně znehodnocen až příliš lineární dějovou složkou a nedotažeností scénáře, který jak slibně začal, tak stupidně končí. Co mě ale z filmu skutečně zaujalo, byl pohled Brittany Murphy; to, co jsem v něm viděl mě zneklidňovalo a přitahovalo zároveň.. Ona je důvodem, proč tenhle thriller vidět.. ()

Wardan 

všechny recenze uživatele

Málem čtyři. Fakt dobře natočený thriller s pečlivě vystavěným napětím. Jen ke konci už začíná ztrácet dech a začíná být klišoidní, což mě nakonec dovedlo k rozhodnutí dát jen tři hvězdy. Jinak Douglas je herec neselhávající, Sean Bean jako padouch potěšil a Brittany Murphy výborná. V rámci filmů s tématem "Unesli jsme ti dceru/ženu/někoho jiného tobě drahého/kombinaci zmíněných, dělej co řeknu." se jedná o dost nadprůměrný kousek. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Michael Douglas, Sean Bean, Brittany Murphy, Famke Janssen, Oliver Platt, Lance Reddick - taková jména a přitom tak průměrný film, jak jen to je možné? Totiž, filmů na téma "někdo tě sleduje, unese ti někoho, koho máš rád (v tomto případě dceru) a máš časový limit, abys ji zachránil" je dost a já je mám rád, protože většinou jsou svižné a něco se v nich děje. Bohužel, Don't Say a Word k nim nepatří, tempo má pomalejší a zvraty člověk (většinou) odhadne. Výkony všech hlavních hvězd jsou dostačující, stejně jako film samotný, ale možná v tom je ten problém… ve světě, kde existuje tolik jiných filmů na toto téma (Cellular či v podobném stylu i Taken) proč bych se měl spokojit s "dostačujícím" filmem? 60 %. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Keď som v prváku došiel na intrák, môj spolubývajúci mal na dverách práve plagát k tomuto filmu. Aj keď to bola prakticky len dva roky stará vec, dovtedy som o nej nevedel. Musím však uznať, že som bol neskôr nadmieru uspokojený. Douglas je hra na istotu, Bean má tiež niečo do seba a baby Murphyová - Janssenová boli neodolateľné. Moc dobrý thriller. ()

mirkaaa 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller s dobrým hereckým obsazením. Michael Douglas je typický klaďas jako vždy a jako vždy také výborný, Sean Bean je typický záporák jako vždy a je též dobrý a Brittany Murphy naopak zcela netypicky podává nejlepší výkon, tento film zvedá z průměru. Je to napínavý, má to svižný děj a zajímavou zápletku, až na ten přeslazený konec a tu scénu s policistkou se mi to líbilo. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

03.08.2012

Jason Statham versus James Franco? To je podivuhodná kombinace, přesto s ní počítejte. Už v září začne v New Orleansu natáčení drsné akční střílečky Homefront. Film vzniká podle románu vietnamského… (více)

Reklama

Reklama