Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nathan Conrad je pozorný manžel krásné Aggie a milující otec osmileté Jessie. Jako psychiatr se specializuje na dospívající mládež a ve svém oboru je uznávanou kapacitou. Jeho život se však otřese v základech, když na žádost kolegy Sachse vyšetří katatonickou osmnáctiletou Elizabeth Burrowsovou, která má za sebou řadu mylných diagnóz a neúspěšných léčebných procedur. Nathanovo vyšetření má definitivně rozhodnout, zda stráví zbytek života v ústavu. Uvědomí si ale, že dívka svůj stav zřejmě jen předstírá. Krátce poté je unesena Jessie. Psychiatrovi zavolá bezohledný únosce a sdělí mu své požadavky. Zabijí jeho dcerku, pokud do dalšího dne nevytáhne z Elizabeth šest čísel, které zná jen ona. Jsou klíčem k tajemství, pro které jsou únosci schopni všeho. Dají mu také jasně najevo, že ví o každém jeho kroku a dozvědí se o všem, co řekne nebo podnikne… (TV Nova)

(více)

Recenze (203)

Drc 

všechny recenze uživatele

Svižný a zábavný krimi thriller s psychiatrickým podtextem. Sice ničím nepřekvapí a jde pouze ve stopách úspěšných předchůdců, ale není to zas tolik na škodu. Samozřejmě některé situaci nejsou úplně dotažené a příběh působí místy uměle, skoro by se dalo říct, že celý film je poskládaný z momentů z jiných filmů. Ale i tak poskytne dobrou zábavu. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Snímek si i po letech drží slušnou úroveň v žánru psychokrimithrilleru především zásluhou castingu. Douglas stále neomylně na špici, jeho charisma obsáhne role finančníka, strážce či psychologa stejně bravurně jako elegantně, je to prostě dar, který není každému dán. Chudák Brittany, krásná Famke a záporák Sean mu skvěle sekundovali, a i když jsem se zápletkou musela trošku probourávat a nebyla až tak košér, pořád je to chytlavý kousek, jenž stojí za nejedno shlédnutí. ()

Reklama

deckardx 

všechny recenze uživatele

Musim se priznat, ze filmy tohoto typu mam docela v oblibe... Rozjezd je vice nez slusny a pak se to tahne cely film az k tomu pohadkovemu konci.. Ale co, na takovyhle konce jsem uz zvyklej a nak me to neurazi.. Michael Douglas je tradicne skvelej, ale nejvic me zaujala Brittany Murphy.. Ta holka predvedla hodne slusnej vykon a spolu s Douglasam zveda tento film z prumeru na nadprumer.. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

ni excel..kognitivní zkreslení!! prej :D ..a čirou náhodou to číslo obsahovalo 6 cifer který zrcadlově převrácený dávaly smysl :) a čirou náhodou to šestimístný číslo zrcadlově bylo taky číslo rakve a úplně na tom samým hřbitovu :D...to je sranda jak když ty dva kamarádi (z nichž vobadva sem byl já) si v práci u soustruhu povídaj: "..a to víš že horst fuchs umřel?" a ten druhej já na to povídá: "no nekecej! ..já to viděl v televizi, ale myslel sem, že to byla jenom nějaká reklama na rakev.." ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Neříkej ani slovo je přímočarý film, který se nesnaží diváka klamat nepředvídatelnými zápletkami. Film je pečlivě rozdělen na tři skupiny postav. Jedná se o osoby za a) vydírané b) vydírající c) na ty, které nedůvěřují ani jedné z předchozích skupin. Klasický příběh o výkupném a o únosu člena rodiny se kterým se můžeme setkat v každém filmu. Tento thriller se ve vysoké konkurenci podobných žánrových filmu prostě musí ztratit. Nepřekvapí ničím jiným než na výši směšným závěrem, který Michael Douglas tak trochu předpokládal. Ono nechat se pohřbít zaživa může být vizuálně pro diváka přitažlivé, ale jinak je to utažené až za uši. Náhoda je blbec. V Hollywoodu je to, ale vývozní artikl. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Hřbitov, na kterém se odehrává závěr filmu, byl postaven ve skladišti v Torontu. Filmaři nechali navozit čtyři tisíce tun zeminy a zasadili třicet osm stromů. [Zdroj: časopis Cinema 1/2002] (Locksley)

Související novinky

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

03.08.2012

Jason Statham versus James Franco? To je podivuhodná kombinace, přesto s ní počítejte. Už v září začne v New Orleansu natáčení drsné akční střílečky Homefront. Film vzniká podle románu vietnamského… (více)

Reklama

Reklama