Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

eileen 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem šedý průměr a byla jsem mile překvapena. Ne, že by to nikde nedrhlo, na sladkou romantickou komedii, to bylo chvílemi až moc přeslazené na můj vkus, ale první půlka filmu byla vážně docela dost zábavná. Na té chatě už to bylo horší a role pro O. Sokola bohužel opravdu nic moc. Dala bych mezi 3 a 4 hvězdami, ale za to, že se současný film nedotkne ani náznakem ras, genderů a sexuální orientace jdu s hodnocením nahoru. Netušila jsem, že ještě někdo natočí něco, co se těchto otázek ani nedotkne. Díky za to. A Kostková s Maštalírem byli v pohodě. Jen mě zaráželo, proč všechny děti "vo filme hovorily po slovensky". Bývá to většinou tak, že děti mluví s rodičem jeho jazykem, tudíž děti Kostkové měly s ní mluvit česky, ale to už je detail. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A přitom to mohla být úplně normální romantická komedie….žádný zázrak, tuctová, trošku hloupoučká, ale normální romantická komedie. Stačilo se jenom držet na započaté cestě a vykašlat se na rádoby vtipné postavy (Sokol), na vedlejší mikropříběhy, Lenku Krobotovou (nečekal jsme, že v této dimenzi nastane okamžik, kdy jí Tereza Kostková herecky strčí do kapsy), nelogické situace a další neduhy……prostě jenom natočit film o jiskře, která přeskočí u dvou čerstvě rozvedených rodičů….nic víc, nic míň. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když se začnou náhody nebezpečně kupit, máte jistotu, že jste v české romantické komedii. A taky víte, že takový film bude stát za hovno. Maštalír zachraňuje co se dá. Jenomže Tereza Kostková je sympatická, totální neherečka, jenžto nemůže a nesmí být do ničeho obsazována. Pravděpodobnost podobného vývoje děje v realitě jako obvykle nulová. Je záhadou, že si na sebe podobné projekty vydělají, ačkoliv je pravda, že převážnou většinu ale zalepí inzerenti Primy, která tím získá šlehačku na jeden večer. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Braňo Mišík natočil ten nejvíc předvídatelný film, jaký vůbec natočit jde. Romantická dramedie o 2 neúplných rodinách, které se na konci *spoiler*!! spojí v jednu! To jste určitě nečekali, co? K tomuhle závěru nás ale dovede naštěstí sympatický casting (hlavně Maštalír je fajn) a tak nějak v pohodě postavy, které jsem neměl chuť po půl hodině uškrtit. Kostková si jede to svý, kdo jí má rád, jí bude mít rád i tady. Průměrná neurážející komedie, ale alespoň v ní nejsou hloupý postavy. Třetí * za solidní závěr a linku s předešlou manželkou. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že z toho bude další "V létě ti řeknu, jak se mám" či další z už dlouhé řady nepovedených, zaměnitelných a zapomenutelných slovensko-českých "komedií" jako Příliš osobní známost, Šťastný nový rok 1+2, Všechno nebo nic, Láska hory přenáší, To ty nosíš smůlu, lásko atd. Odrazoval mě už ten další frázovitý název, navíc evokující oblíbenou bondovku, i obsazení Kostkové, která předtím hrála právě i v prvním zmíněném snímku. Kupodivu se tento film (NNN) povedl jako málokterý a ze zmíněných slovensko-českých koprodukcí z poslední doby jej mohu směle zařadit k jejich vrcholům jako Známí neznámí nebo Invalida. U mě 68 % a tedy hodně silné 3 hvězdy. Jenom ty názvy prosím příště "trochu" originálnější... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama