Reklama

Reklama

Villa Lucia

  • Slovensko Villa Lucia
Trailer 2

Obsahy(1)

V komedii Villa Lucia se sejdou tři kámoši, které spojuje vzpomínka na jejich nejkrásnější spolužačku ze střední školy, na úchvatnou Lucii. Cyril ji vždy miloval, několikrát se kvůli ní teatrálně pokusil o sebevraždu, a právě dnes vychází z psychiatrické léčebny, aby se jí v rámci terapie za všechno omluvil. Gorazd se s ní dal mezitím dohromady, bude si ji brát a jejich vztah je přesně to, o čem se nestabilní Cyril nesmí dozvědět. Svatopluk sní o tom, že by jejich starou partu dal zase dohromady, a právě dnes má jedinečnou šanci, aby si své staré křivdy vyříkali. Sejdou se v Luciině rodném domě, ve velké staré vile nad městem, kde je ale čeká mnohem větší problém. Právě dnes se ji totiž rozhodli vyloupit dva zkorumpovaní policajti jako svou poslední fušku. Nastává noc plná zmatků, záměn, akce a zábavy. Přežijí jen ti, co drží spolu, i kdyby to bylo proti jejich vůli. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (43)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento film nebol nejak veľkou katastrofou v rámci žánru, ba dokonca mal zaujímavý potenciál, ktorý ale "zatĺkol" mizerný scenár a režijné prevedenie. Dalo sa z toho vyžmýkať podstatne viac a vytvoriť funkčnú bizarnú komédiu, žiaľ nevydalo. Až na dve-tri ozaj vtipné situácie som sa poväčšinu nudil. 45 % ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Slovenská trochu akční černá komedie s trochou zábavného násilí tak nějak s pocitem inspirace Guy Ritchieho a k tomu Godla v uniformě. Vlastně úplně jako Invalida (2023) , ale ten byl daleko vymakanější a vtipnější, tohle se sice hodně snažilo, ale výsledkem je spíš křeč za dvě hvězdy a tu jednu dávám za pěkný kýčovitý plakát jak z Ameriky. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Rutinní komedie o zlodějičcích a podvedech, tedy asi tak pětistá variace na Dannyho parťáky, pochopitelně okořeněná o značné množství domácího koloritu a bohužel ne moc dobrý timing na vtipy a zbytečně dlouhou stopáží. Je fakt, že film vyloženě neirituje a občas ukáže nějaký slušnější tvůrčí moment, ale jako celek to určitě není něco, co byste nutně museli vidět, a třeba omýlaný Invalida je opravdu o několik stupňů kvalitativně výše. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po skvelom a nápaditom Invalidovi tu máme opäť návrat k dramaturgickej neschopnosti, hereckej impotencii a scenáristickej tuposti. Pritom nápad bol celom svieži, aj keď nie príliš originálny, ale zábavná jednohubka sa z toho rozhodne dala urobiť. Bohužiaľ nestalo sa. Celé to pôsobí neskutočne prvoplánovo, aj keď sa scenárista tvári, že celý koncept mal v hlave premyslený už roky. V skutočnosti sa podaril akurát tak poriadny trapas a film, ktorý rozhodne zapadne prachom. Jednu hviezdu dávam za ako vždy solídneho Godlu a ako tak znesiteľnú autonaháňačku, ak to tak vôbec môžem nazvať. ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

OK heist s mierne morbídnou príchuťou....problém je, že teaser sľuboval streštenú komédiu o duševne labilných zlodejoch..... no, diagnóz na hlavu tam bolo viacero, a náhodou dobre zahraných....otázka je, či toto mala byť poučná fraška o dôležitosti duševného zdravia alebo heist s detinským násilím alebo tá streštená komédia. Ak ostanem pri prvej možnosti, tak dobre. A dobre je za tri. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film sa odohráva aj nakrúcal v Bratislave, avšak vila samotná sa nachádza v Brne. (iMbUS)

Reklama

Reklama