Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Na týhle soutěži něco nehraje. Tihle takzvaní "lovci" znají bezvýznamné encyklopedické věci, odpovídají dříve než moderátor otázku vůbec dočte a někdy dokonce ještě doplní pár detailů. Možná to jsou chytří lidé. Ale možná taky předem dostanou nějaké instrukce, pokud ne rovnou soubor otázek. On Arnold Schwarzenegger měl vlohy a byl to dříč, ale k tomu si ještě pomáhal steroidy. Asi je něco lákavého uvěřit tomu, že lze dosáhnout nějakého ohromujícího ideálu. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Nejdřív musím zmínit, že na klasické díly nekoukám. Sleduji jen Na lovu speciál se známými osobnostmi. A za mě hodně dobrý. Je fajn, že ve jménu charity se celebrity nebojí jít s kůží na trh, protože vědomostní soutěž je ukáže ve zcela jiném světle. Baví mě humor Ondřeje Sokola. No a lovec Vševěd...mít tak jeho znalosti. ()

Reklama

boni 

všechny recenze uživatele

Jednoho z lovců osobně znám a opravdu to není podvod. Zdejší pochyby jen dokazují, že jsme národ tupých ignorantů bez špetky všeobecného přehledu (a fakt, že na západě je tohle ještě horší.... .... .... je jedním z nejsmutnějších v dnešní společnosti), takže každý, kdo ví, že se píše zhlédnout film, a nikoli shlédnout, jak si myslí 95% lidí na ČSFD včetně TOP uživatelů s novinářskými ambicemi a zkušenostmi, je hned podezřelý chytrák. Výborný koncept zdatně převedený do našich reálií, padnoucí a pohotový Sokol, spokojenost. Od Milionáře s panem Čechem první kvalitní vědomostní soutěž na tuzemské scéně. ___ Pročetl jsem si zdejší komentáře a mám velkou chuť na každý zvlášť zareagovat, neboť takové panoptikum se opravdu jen tak nevidí. A když ještě moji milí používají výrazy typu "pro choré mozky či IQ tykve", tak začínám mít pocit, že přístup k internetu by měl být nějak regulován, aby se nemohl svobodně projevovat kdejaký mentál, který měl problém prolézt bez úhony prvním stupněm základní školy. Mohu jen podotknout, že u drtivé většiny těch, kteří dali odpad, pláči nejen já, ale i čeština. (Ti zbývající napsali komentář o délce jedné věty, kde se k mému údivu dokázali vyvarovat jakéhokoli pravopisného harakiri. Při zjevně velmi nízké inteligenci - bezskrupulózně dávané na odiv celému internetovému éteru - to považuji za úspěch vskutku mimořádný.) __ Po nějaké době musím jednu hvězdu ubrat, protože v celém procesu vychvalování jsem jaksi nevzal v potaz skutečnost, že kvalita (zábavnost) dílů je přímo úměrná kvalitě soutěžících. A jak se bohužel velmi rychle ukázalo, tak v našich končinách je tempo pěti dílů týdně opravdu vražedné, čili u většiny epizod máte nutkání to vypnout po prvním protagonistovi, jenž si vezme pro jistotu obrovskou nižší částku ve výši 8 tisíc korun českých, aby následně naprosto těsně vypadnul, protože Berlín od Vídně není přeci vůbec daleko, navíc se tam mluví taky německy, no ne?! Z nadšeného sledování většiny epizod jsem přešel do módu jednou za dva týdny. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Na lovu sleduji každé ráno, když se vzbudím a hrozně mě tenhle pořad baví. Jsou tam skvělé otázky, Sokol a lovci se někdy navzájem uráží a někdy si i podporují a vůbec jim to nevadí, proč ne, že jo. Všechny lovce zbožňuji a říkám si v hlavě, tyvole jak tohle všechno můžou vědět.... i když spousta těch otázek byly jakožto dost vtipné až kyselé jednoduché. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Soutěž jsem poprvé viděl v Německu, kde se vysílá jako Gefragt - Gejakt. Už tehdy se mi to hodně líbilo, i když jsem tomu moc nerozuměl. Ale zkrátka mě bavilo sledovat ty postupy soutěžících. Jsme tedy rád, že se soutěž dostala i k nám, baví mě. Často žasnu, co ti lovci všechno vědí. A na moje překvapení Ondřej Sokol není vůbec špatný moderátor. Doufám, že se soutěž nějakou dobu udrží. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

Reklama

Reklama