Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) se stane svědkem brutálního zločinu, který ho psychicky srazí až na dno. Z Malloye se stává alkoholik. Aby se zotavil, nastoupí léčbu na rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdokoli může stát příští obětí. (Magic Box)

(více)

Recenze (274)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kto by to bol povedal, že pred solídnym "Mindhunters" spatril svetlo sveta "D-Tox", ktorý si ide po takmer totožnej línii. Čakal som úplnú biedu, no dostal som v celku zaujímavý thriller na jedno vzhliadnutie, ktorý mi spríjemnil hodinku a pol v zamestnaní ;) Ako horor to síce príliš neobstojí, no "čaro" zamrznutej prírody či priestory chladnej, temnej budovy celkom naplnili moje očakávania - 55% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet$55milionovTržby USA $79,161Tržby Celosvetovo $6,416,302║ s týmito číslami sa film stáva jedným z najväčších prepadákov vôbec __Thriller kde skoro nič nefunguje, Stallone len pobehuje z miesta na miesto bez toho aby to malo ako taký väčší význam, po celý čas sa nevybuduje žiadna atmosféra, tobôž napätie, zlý strih, ani kamera vedená skúseným Deanom Semlerom moc nepovie, tupý scenár a hlavne nevyužité dosť známe herecké obsadenie ako Tom Berenger, Robert Patrick, Jeffrey Wright, Charles S. Dutton a Kris Kristofferson tam nedokáže nič spraviť vďaka fakt plytkému scenáru a na čo tam bol minutý dosť slušný 55milionový rozpočet to fakt neviem. Stalloneho najhoršia úloha čo som s ním videl, ešte že neskôr prišiel Rocky Balboa, ináč by bol na čisto zatratení. V určitom slova zmysle chcel ísť film v šľapajach thrillerov ako Sedem či Zberateľ bozkov, na čo navnaďovali už úvodné titulky. /20%/ ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Agent Jake Malloy (Sylvester Stallone) pátrá po vrahovi, který zabíjí policisty. Nečekaný zvrat ve vyšetřování nastává ve chvíli, kdy je zavražděn bývalý kolega a Malloy na místě činu dostává telefonát od zabijáka, který se chystá vzít život jeho přítelkyni Mary. Malloy se po této tragické události dostává na samotné dno a chce spáchat sebevraždu, ale nadřízený se mu snaží pomoci a posílá ho do speciální léčebny, kterou vede bývalý policista, doktor John Mitchell (Kris Kristofferson). Zdá se, že ani zde Jake nenalezne klid, protože se při sněhové bouři začnou objevovat mrtvá těla pacientů... Snímek D-Tox / Eye See You by natočen již v roce 1999, ale uvedení se dočkal teprve v lednu 2002. Docela se povedla slovní hříčka názvu filmu a hlášky, která ve filmu zazní docela často Eye See You (2002) / I see you / ICU (foneticky aj sí ju / vidím tě). ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tuctová kriminálka s masovým vrahem se změní na klasickou vyvražďovačku v uzavřeném prostředí odříznutém od světa sněhovou bouří. Scénář, který by bez problémů splodil i patnáctiletý pisálek, opravdu nemá čím překvapit. Nebudu nic nalhávat - na tento snímek jsem se podíval jenom kvůli účasti Slye Stalloneho, pro kterého mám stále... jak to popsat... slabost? A podobný výsledek jsem očekával. Ale propadák to není, to bych do konce nevydržel. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení vypovídá nad tím, že D-Tox je vcelku zvláštní film hlavně tím jak je natočený. Hlavní roli zde ztvárnil Sly ale je to průměr nad průměr. To co je tak zajímavé na filmu je jeho efektivita, která si zahrává tak, že by se mohla rovnat s thrillery první kategorie. Jen tam chybí to důrazné slovo o to chytnou se diváka a nepustit. Možná právě proto takové hodnocení. Podle mě, tři hvězdičky jsou akorát, ani hodně ani málo. Na takovýto film to bohatě stačí. Ale znovu se na něj nepodívám ani náhodou. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Film byl dotočen již v roce 1999. (Chatterer)
  • Ve scéně, kdy si Jake (Sylvester Stallone) řeže žíly na levé ruce, tak když ho kolega veze do detoxikačního centra, má (v autě) zavázanou ruku pravou. (Kytkajitka)
  • Scény ve vánici byly natočeny v Kanadě. (Chatterer)

Reklama

Reklama