Reklama

Reklama

Poutníci

Trailer

Obsahy(1)

Paulius je dobrosrdečný a bezstarostný muž středního věku, kterého trápí vzpomínky mrtvého bratra Mateuse, zavražděného před čtyřmi lety. Tato událost ho uvrhla do hluboké deprese. Pachatelé byli dopadeni, svědci vypovídali u soudu, porota vynesla rozsudek a případ byl pro zbytek světa uzavřen. Pro Paulia a Indru, tehdejší Mateusovu přítelkyni, jsou však vzpomínky stále čerstvé a stejně bolestné. Paulius nedokáže tyto pocity potlačit a požádá Indre, aby se s ním vydala na místo, kde její přítel zemřel při ohavném zločinu. Pokusí se vydat po jeho stopách vedoucích z nedalekého letiště až k barové bitce, ale rychle zjistí, že oživit minulost není snadné... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

rivah 

všechny recenze uživatele

Do sebe uzavření a stále zoufalí hrdinové pátrají po místech, kde byl před lety zvražděn jeho bratr a její milenec. Tiše působivý film. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Pomalu horici artovy evropsky film bez ohne s jednoduchm  pribehem o souzeni. Dialogy nepusobi umelecky, nebo skutecne. Citl jsem lhostejnost a pral si, aby uz byl konec. Par poslednich scen je dobrych, ale to je prilis pozde a prilis malo. Na druhou stranu ke kladum patri  krasne baltske letni vecery a nekonvencni pohled na svet rezisera i jeho stylisticky pristup. Je tu cosi pravdiveho a lidskeho, co je tezke vyslovit. ()

Reklama

Reklama