Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska se na věk nebo na místo neohlíží. Nikdy nevíme, kdy a kde nás potká. Můžeme se zamilovat ve školce, v důchodu, na ulici, v parku. Kdykoliv a kdekoliv. Josef (Boleslav Polívka) se těší, že si po odchodu do penze konečně splní svůj dávný sen a stane se pouličním klaunem. Svým šarmem okouzlí i ráznou Marušku (Eliška Balzerová), majitelku pojízdné kavárny. Jako by se ti dva hledali celý život. Ale není na osudovou lásku přece jen trochu pozdě? Navíc se k Josefovi do vily právě stěhuje jeho dcera Anička (Jana Pidrmanová) i s pětiletým Honzíkem. Domnívá se, že s chlapy definitivně skončila, ale setkání s dávnou láskou Pavlem (Matouš Ruml), ji zasáhne u srdce. K Honzíkovi do školky nastupuje nová holčička Evička. Honzík poprvé zažívá pocity spojené s láskou, úplně se v nich neorientuje a tak sbírá rady od maminky, dědečka Josefa nebo sympatického strejdy Karla (Vladimír Polívka). I toho potká ve školce láska, když se zamiluje do Honzíkovy paní učitelky Elišky (Kristína Svarinská). A aby toho sbližování nebylo málo, Karlův basset Váleček si velmi rozumí s Eliščinou bassetkou Šalinou. Láska přináší do životů našich hrdinů naději a krásu, ale i komplikace a překážky, které budou muset s úsměvem a dobrou vůlí překonat. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (161)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Je to sice kýč jak bič, ale podobně jako u Žen v běhu je to snesitelné a vlastně se jedná o hlavní důležité pojivo celého příběhu. Jedná se o vysoce naivní příběh osudů několika lidí, který se v reálném životě stát nemůže, ale právě proto není špatné si sem tam odskočit od denní reality k podobnému projektu. Zatím nikde v hereckém obsazení nevidím účast toho mrňouse, který vyčníval i mezi svými staršími a zkušenějšími kolegy. Zas se tu točí dobré filmy, jen tak dál........................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Režisér Martin Horský a producent Tomáš Hoffman moc dobře vědí co chtějí vidět v kinech čeští diváci a jdou na jistotu. Děti vystřídalo jedno dítě, které bavilo kino. Místo běhání se tu proplétá několik příběhů o lásce, která zasáhnou do života starších, mladších i nejmladších hrdinů a zamilují se nám dokonce i baseti Váleček a Šalina. Možná za to větší hodnocení může, že se k nám do kina vrátil smích. Je to jednoduchý, pozitivní příběh a to teď většina diváků potřebuje. Vypnout a bavit se. 7/10 ()

Reklama

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

Já vím, že tahle komedie o tom, že láska květe doslova doslova v každém věku (a to nejen u lidí ale i u psů), je veskrze "sluníčková". Tj. že od ní není možné čekat nic víc než příjemné odreagování (při němž si lze užít přinejmenším humor a vtip roztomilého čtyřletého klučiny) a v závěru totální happyend. Ale v rámci daného žánru mě moc výhrad nenapadá. Velké umění to není, ale někdy i takovýto film umí potěšit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nebyť malého chlapca, ktorému tá rola nenormálne sadla, tak nie je v tomto filme čoho chytiť. Je to prázdne a orientované tak, že divák presne vie, ako to celé skončí, kto s kým šťastne dopadne. A ešte sa od diváka čaká, že bude za to šťastný, že mu netreba nič viac. A to, že muž opustí ženu a dieťa kvôli inému chlapovi, to tam bolo len pre to, aby to tam bolo. Povinná vložka niečoho, čo sa vraj deje normálne a prirodzene. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Příjemné ale zároveň velmi naivní. Nechci tady spoilerovat ale občas mi přišlo, že se postavy chovají opravdu prazvláštně a jde tu pouze o to aby to bylo celé sluníčkové, odpočinkové a bezmozkové. Navíc z vybraných lokací, jsem měl pocit, že celé to je natočené tak max na čtyřech různých. Většina z nich v Praze na Letné, což je ale pro mě jako jejího obyvatele malé bezvýznamné plus. Na film si zajděte ale nic moc oduševnělého s přesahem nečekejte. 70% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když Pavel (Matouš Ruml) zachraňuje Honzíka (Jenda Čadil) z bazénu a následně z něj vyleze, má vlasy od vody „učesané“ směrem dolů, v dalším záběru je má učesané na stranu a pak zase dolů. (griph)
  • Tvůrci film označují jako komedii „pro všechny, kteří věří na lásku“. (SONY_)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama