Reklama

Reklama

Hádkovi

  • angličtina Hádek Family (festivalový název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když se sejde rodina, je to vždy radost. Dva bratři se svými ženami se potkávají v bytě svého dědy, který je v nemocnici a už to s ním vůbec nevypadá dobře. Bráchové jsou každý úplně jiný, ale mají se svým způsobem rádi, zato jejich manželky se nemohou vystát a vzájemné pomlouvání je pro ně nezbytnou součástí života. Ve vzduchu visí dědictví po dědečkovi, ale na schůzku dorazí i otec obou bratrů s důležitou novinkou. Dědeček chce s nimi se všemi jet k moři, aby ho jednou v životě viděl. Mají se tedy o čem bavit, ale naráží na jeden problém. Nikdy se neshodnou a pokaždé skončí tím, že se pohádají. Jmenují se Hádkovi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (203)

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když si říkám, že český film už nemůže klesnout hlouběji, vždycky nakonec vyjde nějaká čerstvá novinka a mně nezbývá než pomýleně kroutit hlavou a konstatovat: „Ano, oni to dokázali.“ Nový počin Vojtěcha Moravce je přímým, jednoznačným a nezvratným důkazem, že možné je cokoliv. Jeho noví Hádkovi, totiž nejsou jen debilní film. Jsou dokonalým ztělesněním stupidity, jaké by snad nedokázala stvořit ani bohatá fantazie matky přírody. Tak ještě že máme Moravce a sebranku českých pseudocelebrit. Více ZDE. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Vo filme sa striedajú úžasné momenty s hluchšími pasážami, keď sa totiž celý film odohráva v jednom byte s piatimi ľuďmi, musíte mať špičkové dialógy, ktoré dokážu baviť a udržať divákovu pozornosť celý film, tu to občas neplatilo. Miestami sa situácie a hádky opakovali a tak trochu nudili. Výrazne to ťahá Sandra Nováková v úlohe hlúpučkej nány, ktorej mýlenie si slov je to najzábavnejšie na celom filme a celkovo pôsobí tak realisticky, akoby to ani nehrala, ale napísala si scenár priamo na telo, takže paráda. Podobné tupelo si zahral aj Hynek Čermák, ale až toľko priestoru jeho postava na odkrytie svojej podstaty nedostala, čo je trochu škoda. Čvančarovej puťka až taká zaujímavá nie je a jediným ako tak normálnym členom rodiny je tak Prachař. Mohlo sa trochu viac zapracovať na niektorých postavách, aj na témach rozhovorov a situáciách a mohla to byť paráda, ale aj tak solídny počin, ktorý určite má čím pobaviť a nastavuje zrkadlo dnešnej spoločnosti. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

A přesně proto se celý život vyhýbám rodinným sešlostem... Film, kde každá postava perfektně připomene někoho, koho osobně, nebo alespoň od vidění, znáte. Hlášky pobaví, hlavně s přibývajícími promilemi hlavních postav, ale ty ksichty, ty jsou čecháčkovsky naprosto přesný. Herecky tak super, že ani slabší místa nejsou úplně o ničem. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Vážně příjemný český film s několika dokonalými hláškami a především skvělou Novákovou, která ze sebe udělala blbku před celým národem a její popletené hlášky možná i zlidoví (Vidíš, to je aspoň personál, ten se mě zastane........) a mnoho dalších. Takový slabší Bůh masakru, vygradovaná histerie na pár čtverečních metrech...............moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Kdyby to měl v rukách lepší režisér, kdyby byl scénář nápaditější, pak by z toho byla solidní konverzačka ala Bůh masakru. Jenže Moravec není Polanski a Hádkovi trpí nepříliš kvalitním nápadem a zpracováním. Ani herecky to není žádná sláva. Kupodivu je nejzábavnější Nováková, od které jsem nečekal vůbec nic. Prachař bída a Čvančarová se taky nepředřela. Čermák odvádí svůj standard, ale nemá moc co hrát. Škoda promarněného potenciálu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)
  • Když jsou Hádkovi v obýváku, tak v televizi běží pořad Prostřeno (od r. 2010). (griph)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe. (dyfur)

Reklama

Reklama