Reklama

Reklama

Hádkovi

  • angličtina Hádek Family (festivalový název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když se sejde rodina, je to vždy radost. Dva bratři se svými ženami se potkávají v bytě svého dědy, který je v nemocnici a už to s ním vůbec nevypadá dobře. Bráchové jsou každý úplně jiný, ale mají se svým způsobem rádi, zato jejich manželky se nemohou vystát a vzájemné pomlouvání je pro ně nezbytnou součástí života. Ve vzduchu visí dědictví po dědečkovi, ale na schůzku dorazí i otec obou bratrů s důležitou novinkou. Dědeček chce s nimi se všemi jet k moři, aby ho jednou v životě viděl. Mají se tedy o čem bavit, ale naráží na jeden problém. Nikdy se neshodnou a pokaždé skončí tím, že se pohádají. Jmenují se Hádkovi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (203)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Taková variace na Schulhoffovy satirické komedie o Novákových a Bartáčkových, i když Hádkovi jsou po humorné stránce o poschodí níže. Přesto to většinou zábavné je, což lze ocenit o to víc, že tvůrci byli omezeni jedním bytem. Přesto ke konci už filmu přece jenom začíná padat řetěz... Herecky obstojné. ()

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když si říkám, že český film už nemůže klesnout hlouběji, vždycky nakonec vyjde nějaká čerstvá novinka a mně nezbývá než pomýleně kroutit hlavou a konstatovat: „Ano, oni to dokázali.“ Nový počin Vojtěcha Moravce je přímým, jednoznačným a nezvratným důkazem, že možné je cokoliv. Jeho noví Hádkovi, totiž nejsou jen debilní film. Jsou dokonalým ztělesněním stupidity, jaké by snad nedokázala stvořit ani bohatá fantazie matky přírody. Tak ještě že máme Moravce a sebranku českých pseudocelebrit. Více ZDE. ()

Reklama

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si projel všechny recenze na Hádkovi a až na pár (doslova) výjimek se neshodnu ani s jednou. Málo vtipů? Já se smál od půlky konzistentně. Špatná satira? Vyhroceně (až groteskně) patrná a úderná. Nic moc dramedy? To souhlas, ale z důvodu, že to je jako říkat o tomto filmu "Nic moc slasher.", protože Hádkovi dramedy rozhodně nejsou a nechtějí být (i když úderný závěr mohl tuhle myšlenku některým lidem vnuknout, co já vím?). Jsou totiž svižnou komedií, lehkou a prostou. Zároveň ale dostatečně jinou od těch přes kopírák stejných tuzemských vztahovek, kterých jenom letos vyšlo nejmíň 6 (můj střídmý a pravděpodobně milný odhad). Jestli Vojta Moravec bude v autorské tvorbě pokračovat tímto způsobem, zlobit se rozhodně nebudu. Ostatně má za následek jeden z nejlepších tuzemských studentských filmů, co jsem viděl (Vesnice roku), takže jen poprosím: Už žádné další Matky. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Z trailerov Hádkovi pôsobili ako moderná verzia Ecce homo Homolka pre nenáročné publikum. Bohužiaľ potenciál konfliktných situácii je využitý dosť nezáživne. Na miesto hlášok a urážok si vymieňajú skôr vystrašené, udivené a naštvané pohľady. Nedokážem si predstaviť, že by v niekom Hádkovi vzbudili chuť si ich pozrieť znova. Rýchlo zabudnuteľný výlet do neustále štekajúceho paneláku. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ano, je to oddechovka mozkomorná, nicméně dovoluji si tvrdit, že vcelku slušně zaostává za nedostižnými Troškařicemi a  nenavštěvuje ani  Kotíkovice.  A pro mě zajímavé zjištění, já si zvykl a snad i začnu oblibovat Prachařovu stále stejnou komiku.  Ale stejně tomu tady vládnou ženy, Čvančarovic matróna a nejvíc asi vymaštěná, pardon, úplně vymaštěná Sandra Nováková a její bradavky a mírné obtíže s cizími termity.  "Ty si umíš jenom honit bradavky" - "A ty už jsi dva roky nehonila nic"    Stárnu, blbnu, hádkovatím. Za mě o tu jednu  až dvě bradavky lepší než Matky. A ten soundtrack se  taky povedl. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe. (dyfur)
  • „Příběh o rozhádané rodině může znít jako horor, my jsme ale hledali tu směšnou stránku hádajících a náramně jsme se u toho bavili. Natáčení jsme si strašně užili. Každý se někdy pohádal, takže jsme všichni mohli těžit z vlastních zážitků. Herci byli skvělí a práce s nimi byla fantastická. Všichni se do svých postav ponořili a díky tomu ten film vychází tak dobře, jak jsme si ho se Sandrou vysnili,“ uvedl Vojtěch Moravec. (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno