Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Iveta je na vrcholu. Její sólová alba se prodávají po tisících, vyhrává ankety popularity, dostává hlavní roli po boku generačního idola ve filmu Svatba upírů, má muže, kterého všichni obdivují, plní se jí sen o duetu s Karlem Gottem. Ovšem stále postrádá to, po čem touží ze všeho nejvíc: ničím nepodmíněnou lásku, dítě a rodinu. A přichází první skandál... Anna Fialová se vrací jako Iveta Bartošová ve zlomovém období devadesátých let. (Voyo)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (35)

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ti se hladali, až se našli. Děvče milé, bohužel emočně nezralé, psychicky nemocné, ten typ, co není spokojený nikdy, v kombinaci s alkoholem a léky je výsledek smutný, ale nenechme se zmást písničkou, že kdyby cokoli bylo jinak, dopadla by jinak. Nikoli. Slizký seladon ve skvělém podání Brzobohatého byl odporný tajtrlík, pro kterého labilní dívka musela být koňskou injekcí do kulí i ega, celá tahle partička zdegenerované šoubyzové rádoby šlechty a jejich matrací byla ke zblití, scéna s Hanušem a koňakem výborná. Saša Rašilov v roli Svobody mě dostal, potěšilo mě obsazení Martina Šalachy a Oskar v roli nejmladšího Hrušínského taky neměl chybu. Anna Fialová mě potěší vždycky, křenice se konečně normálně usmála, jednou, za což pochvala a Alena Mihulová je slovy vynikající všude. Hodnocení nechám průměrné, docela se mi ty tři díly táhly, ale rozumím a na další se ráda podívám. Já třeba o jejím únosu nevěděla nic, ani že má zpívající sestru. Ivetka mě míjela, čili tímto padá, co padlo, že Bartošová není jedno nikomu. Mně jedno byla. Jo a Pagáčová mě rozsekala! 😆👌🏻😆 Její party a vyvedení bylo nejvíc! Sedlo jí to parádně! ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě posledního dílu, který je fakt dobrý, je druhá série ještě větší sračka než první série. První dva díly ukazují pouze Ivetinu labilitu a psychickou neodolnost vůči tomuto světu, obecně se v této série málo zpívá, řeší se osobní linky, které ale nejsou nijak zajímavé. Osobně pro mně zklamání. Naštěstí aspoň poslední díl to docela zachránil. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co dodat k pokračování Ivety? Máme tu další dekádu ze života české popové zpěvačky, která s úspěchem zvládla přejít z normalizačních estrád do zábavy nové doby. Natočila film, vydala několik sólových desek (jednu v angličtině), sesbírala množství cen, pravidelně vystupovala v televizi, zvládla celá turné s vlastním programem, porodila syna, rozešla se s jeho otcem a přidala se do týmu nejvlivnějšího domácího muzikálu. Bylo by tedy možné představit Ivetu Bartošovou jako tu mladší normalizační hvězdičku, která po revoluci dozrála, a přihodit k tomu širší pohled na zajímavě se vyvíjející devadesátkovou pop scénu. To ale Voyo neobjednalo. Michal Samir nabídl dost nevyváženou řadu, která nabízí prakticky jen analýzu toxického vztahu, jeden psycho díl s nespolehlivým vypravěčem a trochu toho pozlátka. Škoda. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl druhé série slabší, zbylé 2 hodně dobré. Horko těžko si vybavím hraný seriál o tuzemské celebritě s větší výpovědní hodnotou. Tohle dokudrama je div ne dokument. Anna Fialová je vynikající v každé poloze. Je úplně jedno, jestli zrovna blázní, zpívá a tančí, nebo okouzluje, vždycky je absolutně přesvědčivá. S celým projektem Iveta mám jedinej problém: žijící reálný aktéry toho tragickýho příběhu padlého anděla. Statisíce nás diváků se na tom popasou, pár lidí u toho ale musí regulérně trpět. Je to obhajitelný? Co na tom, že je to maximálně realistický? O to je to možná horší. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

kdo by snad čekal nějaký posun kamkoliv, ten bude zklamán. Druhá Iveta na to jde totiž velmi podobně jako ta první se všemi svými neduhy. Zůstala tak telenovelácká kamera s iritujícím snovým nádechem/filtrem a hlavně bulvární podtón, jen s tím rozdílem, že pozici největšího koko*a převzal po Sepéšim Štaidl. Brzobohatý Gregor ho sice hraje dobře, ale jde o tak odpudivou postavu, že jestli byl takový opravdu (což asi laik těžko posoudí), tak Iveta musela být buď slepá nebo úplně blbá (potažmo oboje dohromady). Celým seriálem se táhnoucí linii s vojákem moc nechápu. Leda by se z něj v další řadě vyklubal spasitel Macura....40% ()

Galerie (268)

Zajímavosti (9)

  • Ondřej Ruml během jednoho z rozhovorů pro TV Nova přiznal, že kromě něj byl do role Karla Gotta zvažován také muzikálový herec a zpěvák Lukáš Janota. Nakonec však tvůrci dali přednost právě Rumlovi. (lucij68ee14)
  • Keď príde za Ivetou po tlačovke k vydaniu albumu "Natur" novinárka Gábina a Bartošová sa jej začne zdôverovať, novinárke zazvoní v kabelke mobilný telefón, vypne ho ospravedlní sa a počúva ju ďalej. Lenže album "Natur" vyšiel v roku 1991, mobily vôbec neboli u nás rozšírené, navyše - prvý hovor cez mobilné telefóny sa uskutočnil v septembri 1991 medzi českou predsedkyňou národnej rady Burešovou a jej slovenským kolegom Mikloškom. A ak by ho už aj náhodou novinárka mala, len ťažko by sa jej zmestil do kabelky. (Stillborn83)

Reklama

Reklama