Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Místo Beatles nám dali Olympic, místo Elvise nám dali Zicha, místo Toma a Jerryho nám dali tuto povedou dvojici moskevských prototypů mládeže. Snaživý bonzák Zajíc a vagabund a nemakačenko Vlk. Zvláštní je, že Vlk jde po krku Zajíci. Věřím, že ve skutečnosti takový pionýr Zajíc dřív nebo později šlápne na krk expankáči Vlkovi a pošle na Sibiř. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Sranda, sranda a ještě jednou sranda ! Animovaný film z dílny tehdejšího Sovětského svazu. Je to tak vynikající animovaný film, který baví nejenom děti, ale řvou smíchy i dospělí. 5* A tak vyrostla "Mrazíkovi" velká konkurence. Nu vot, vše nemusí být špatné co k nám přijde z východu. Sluníčko tam odtud, přichází každé ráno též. ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Existují ještě jeden, který je uveden mimo řadu seriálu, jako speciální edice. Je to dvouminutový díl s usmiřující vánoční tématikou roku 2017, s názvem "Поймай звезду", tedy Chyť hvězdu." Vlk pozoruje dalekohledem noční oblohu ze střechy domu, když tu spatří zajíčka. Neopatrné našlápnutí a vlk se vznáší volným pádem do ulic, kde naráží na zajíčka s vánočním stromkem, ten se dává na úprk. Honička končí v lese kde společně ozdobí vánoční stromek a raduj í se z Vánoc. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Vždy znovu mě fascinuje sociálním napětím mezi oběma aktéry zesílený všudypřítomný queer náboj tohoto seriálu. Nepředstavuje-li ovšem zajda stereotyp samičky, jako vlk stereotyp mača. Každopádně je to ta hlavní přidaná hodnota oproti Tomovi a Jerrymu. Potom tematizace tradiční a populární písně ve světě Sovětů. A českému diváku dabingem zvěčnělé Kotěnočkin, Chait, Rusakov,... Samozřejmě sláva Ukrajině. ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Ha, tak tohle mě celkem dost pobavilo. Na rok výroby celkem slušně nakreslené. Vždy se mi zdá, že ti Rusáci kreslí pěkně veškeré své pohádky. Mají je takové pestré a barevné. Efekty na tu dobu taky ujdou. Hudba je skvělá. Celkový dojem:Moc jsem těch ruských pohádek neviděl, ale tato stála za to.85%Přístupnost:přístupný ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • V epizodě zazní slavná skladba „Cha-cha-cha, Jamaica“. (sator)
  • Vlk má pracovní úraz a končí v nemocnici, kde se mu v kómatu zdá stejná scéna, kterou zažil v prvním díle, ale v obrácených rolích.
    Na balkóně si v klidu zalévá květiny nic netušící vlk. Zajíčkovi se při jeho spatření značnou sbíhat sliny, a tak neváhá a po prádelní šnůře začne šplhat za představou voňavého oběda za ním. (sator)
  • V souvislosti s 50. výročím uvedení seriálu proběhla v ČR série výstav děl animátora Sverozara Rusakova (ve spolupráci se správkyní jeho díla, dcerou Irinou). První proběhla v Galerii PRE v Praze od 8. ledna do 22. února 2019, poté byla výstava převezena do Galerie Sladovna v Žatci, kde proběhla od 6. března do 14. dubna 2019. (Frontie)

Reklama

Reklama