Reklama

Reklama

Noah's Shark

Trailer

Obsahy(1)

Televizní kazatel toužící po slávě a jeho filmový štáb se vydají najít bájnou Noemovu archu, ale zjistí, že ji střeží jak starověká kletba, tak prehistorický velký bílý žralok. (Naruby)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

RypavaDvojka odpad!

všechny recenze uživatele

To byl teda zážitek. Vymítání prkna jsem fakt ještě neviděl. A Zadkiel (geniální jméno), který zachránil žraloka tím, že ho vzal na Neomovu archu... Prostě scénář co má hlavu a patu. A ten greenscreen na konci, jak byl jakože v moři. Řechtal jsem se neskutečně. Tyhle filmy jsou prostě umělecký dílo, který pochopí až ty další generace po nás :D Btw. Je vtipný, že "na hoře Ararat" mají jezírko z Jurassic Sharka 2. Marek Poloniů má asi oblíbený místečka, který rád recykluje. Ale jeho obliba recyklace jde vidět i ve filmu, kdy se dá jeden záběr vidět i 6x. Škoda, že jinak než odpad se hodnotit nedá. Jedno se ale režižérovi musí nechat. Horor to opravdu byl. ()

Reklama

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

U rezisera Marka Polonia si staci pozriet len trailer a je vsetko jasne,tento clovek nevykazuje ani stipku zlepsenia sa v tom,co robi,stale je to len odpad...:-) ()

Reklama

Reklama