Reklama

Reklama

Problém tří těles

(seriál)
  • USA 3 Body Problem (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Osudové rozhodnutí, které padlo v šedesátých letech 20. století v Číně, rezonuje v časoprostoru a ohrožuje celé lidstvo. Podaří se skupině vědců tohle nebezpečí odvrátit? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (235)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku v štýle seriálu Ztraceni. Záhadné, nejaký ten odpočet, veď viete. Následne sa karty začnú postupne viac a viac rozkrývať, až je všetko základné jasné. Vizuálu peniaze určite nechýbajú. Herecky žiadna sláva. Herci vedľajších postáv z Hry o trůny, Eiza González (Baby Driver) či Benedict Wong (Marvel filmy). Bavilo ma vedecké zmýšľanie nad klasickou sci-fi zápletkou. Hľadanie riešení, odôvodnenie udalostí a podobne. Problém tří těles nemá 5* ambície, ale potenciál pre ďalšie série je určite dostatočný. ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gratuluji k dalšímu zničenému projektu. Výjimečná knižní předloha, byť nesnadno adaptovatelná, ale takhle to zničit... Tři hvězdy za scény v Číně a úvodní vstup do virtuální reality. Ale asi nemám chuť pokračovat. Tak jsem to dokoukal. Strašný, strašný, strašný... Muselo být velké umění takhle to zkazit. ()

Reklama

Marius

všechny recenze uživatele

Zatiaľ nehodnotím, nevidel som to celé, len napíšem, že Debil a Debil zase zaúradovali. Je to Netflix, takže súčasnosť je úžasne reklamne multikultúrna, len mi tam k woke dokonalosti ešte chýba nejaký Ujgur alebo Čukča. To čo Číňania v ich Three-Body (seriál) (2023) verzii (mimochodom na rozdiel od tohto paškvilu, skvelej) pomaly a meditatívne budujú trinásť dielov sa tu zrazí v jednej epizóde spôsobom, ktorý nemá šancu nič vybudovať, len kĺže po povrchu. V tejto verzii v podstate zatiaľ nemá nič poriadny zmysel, všetko len uteká a chce byť extremne tajomné a cool. A keď už to chceli zasadiť na západ, mali sa vyhrať aj s hrou, pretože tá je podobne ako kniha silno kultúrne sinocentrická. Snáď zvládnem dopozerať. ()

Mafiapau odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý den. Milujete audio-visuální neomarxistickou propagandu z Netflusu? Vítejte! Milujete audio-visuál tvůrců kterým jde o dobrý sci-fi výtvor? Palte zpět do těch odporných extrémně-pravicových nor odkud jste byli vychování k takové odporné buržoazii! Nevěřil jsem že toto pololetí uvidím větší sračku než-li Invasion a Blue eye Samurai. Tuto úvahu mi však změnil seriál 3 Body Problem alias problém tří buzen. Jediné pozitivum tu bylo score Ramina Djawadiho a výkony oblíbených herců (kterých je mi líto kvůli tomu v čem tu plavali). Ono by se to jako už zde zmíněné woke srajdy dalo jen přejít s tím že: "Je to jen ten woke netflix, které zajímá více politika než-li seriál". Problém je v tom, že předloha byla výtečná, a vidět co z toho může někdo zremixovat na kupu vaginálních výtoků feat. MC negr a DJ polomáčka, nenechává člověka s alespoň trojciferným IQ, chladným. Jsem zastáncem svobody slova. Avšak nejsem zastáncem hlouposti a debility, tudíž svobodně prohlašuji: Pokud jste tomuto zvratku dali více jak tři hvězdy, neměli by jste psát recenze - alternativně, vaše názory jsou pro nezdegenerované lidi k smíchu. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje spoiler. Knížku jsem nečetla a nevím, jestli chci 🤣 Ale seriál má tolik trhlin, že vlastně i když se jeví jako slušné sci-fi, tak mám pocit, že z nás autoři dělají blbce. Jako chápu myšlenku "musí se zastavit pokrok lidstva, aby nebylo na lepší úrovni než mimozemšťané" .. Ale oni jsou teď na takové úrovni, že s lidstvem komunikují na 400 let vzdálené lodi v reálném čase a nedokážou svou technologií docílit, ať se vyhladíme sami a ba dokonce odhalí, svůj plán, aby mělo lidstvo 400 let vymyslet plán? Wtf? NECHÁPU TO!! 🙈🤣 ()

Galerie (486)

Zajímavosti (8)

  • Seriál měl být původně vysílán v roce 2023, ale tvůrci David Benioff a D.B. Weiss trvaly na natočení ještě jedné scény, která nebyla původně ve scénáři. V té době, v roce 2023, začala v Hollywoodu stávka a natočení této scény se o několik měsíců opozdilo. Tvůrci i tak trvali na tom, že scéna musí být natočena. Po skončení stávky byla scéna natočena a seriál byl odložen na březen 2024. (Dalfor)
  • Trisolaris, domovská planeta mimozeské rasy, je v seriálu soustava tří sluncí vzdálená 4 světelné roky od Země. Taková soustava opravdu existuje, jde o Alfa Centauri, našeho nejbližšího hvězdného souseda. Obsahuje dvě objevené planety, ale na žádné nepanují podmínky vyobrazené v seriálu, mimo jiné protože třetí hvězda tohoto systému je velmi malá a obíhá stranou hlavních dvou hvězd. (spacemaster)
  • Zmíněná kniha „Tiché jaro“ skutečně existuje. (chlapisko)

Související novinky

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

10.10.2022

Scenárista a režisér Andrew Stanton (Hledá se Nemo, WALL-E) se po letech pauzy chystá vrátit za kameru svého nového celovečeráku. Stanton naposledy natočil animák Hledá se Dory pro Pixar, předtím měl… (více)

Reklama

Reklama