Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Archivní záběry a vtipné skeče v komediální retrospektivě roku 2021, který nám přinesl velké trable a taky pár příjemných událostí. (Netflix)

Recenze (61)

Melios 

všechny recenze uživatele

Viditeľné zlepšenie oproti minulému, odpadnému roku. Herci konečne hrajú tak, že je pre všetkých očividné, že melú čisto len sračky, informácie sú menej politicky korektné a podanie je viac absurdné. Holt niekedy je lepšie si zobrať kritiku k srdcu a skúsiť niečo vylepšiť. I tak stále nechápem, prečo pán Brooker mrhá svojim talentom na písanie podobných druhoradých projektov pre Netlfix. 2021 nakoniec nebol až taký zlý... ()

wel.wel 

všechny recenze uživatele

Pohled tvůrců na rok 2021 i na předchozí 2020, britsky Monty Python mockumentary forma,  odpovídá tomu, co jsme žili. … Tohle jsou mé příběhy. Při přejezdu ze Zličína (Praha) do Kunratic (Praha) nás z/kontrolovali policisté, protože jsme přejížděli po okruhu (to už není Praha). Do nemocnice, rozloučit se s mým blízkým, jsme se nedostali; všechny návštěvy byly zakázané. Pohřeb probíhal v úzkém kruhu nejbližších; byl nařízený omezený počet lidí, kteří se mohli pohřbu zúčastnit. Dálnice byly prázdné, nikdo nikam nejezdil. Na procházce v lese jsme se jiným lidem vyhýbali s dvoumetrovým odstupem.  Do obchodu jsme chodili nakupovat v rouškách a rukavicích. Co se dalo, jsme nakupovali online. V práci jsme dvakrát týdně absolvovali povinný výtěr nosu. … Člověk z toho všeho může upadnout do deprese, nebo může tu chytrými tu přihlouplými fóry situaci zlehčovat. Oba filmy zvolily satirickou notu a provedly nás geopolitickými událostmi let 2020 a 2021 z pohledu Británie a USA.  Pro mne to byl relax, takže moc díky za něj. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Loňská verze mě vůbec nebavila, letošní mě nadchla. Před jejím sledováním jsem si říkal, že tomu dávám ještě jednu, poslední šanci, teď mi běží hlavou, že už se těším na dvaadvacítku. Snad se jí všichni dožijeme ve zdraví! To je moje novoroční přání (nejen) lidem, ke kterým tady třeba občas promlouvám. Mějte se fajn a radujte se z filmů i ze života- máme jen jeden a filmy nám často připomínaj, jak může být krátkej. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Letošní speciál za mě daleko vyrovnanější, než ten loňský. Méně tendenční, ale stále velmi vtipný. A hodně, hodně trefný. A i když jsou i tentokrát cílovkou především američané, je až překvapivé, jak jsou ty vzorce chování vypatlaných lidí všude naprosto totožné...  A ačkoli jsem se často smál (Diane Morgan i letos co věta, to perla), výsledný pocit z toho všeho je spíše vlastně dost depresivní. A přesně takový byl pro mě i svět roku 2021. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Brilantní záležitost. Ve spojení s Don’t look up! tvoří smrtící kombo, po kterém dospějete k nevyhnutelném závěru, že lidstvo je odsouzeno k záhubě. Ne proto, že bychom nedokázali najít řešení libovolného problému. Ale proto, že třetina lidí toto řešení zpochybní a další třetina bude do roztrhání těla popírat samotnou existenci problému, a to i když jej má přímo před svýma očima. Death to 2021 je oproti Don’t look up silnější v tom, že polodokumentární formou rekapituluje reálné události uplynulého roku. Loňské vydání mě navnadilo a toto trefilo přímo na komoru. Glosy ještě daleko údernější a trefnější než 2020. "Two decades we’ve been searching for military solution to Afghanistan and then we found one. Run away." A ještě mě hrozně baví zdejší komentáře typu "dívali jsme se na to s chlapama s pivem v ruce a moc jsme se nesmáli". V tom případě to bylo o vás. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama