Reklama

Reklama

Domácí příšerky

  • Rusko Finnik (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Elfinové se nepodobají žádným jiným tvorům. Laskaví a dobrosrdeční kouzelní skřítci milují zmrzlinu a scházejí se na týdenním sjezdu, aby se poradili, jak co nejlépe pečovat o „svého člověka". Zkrátka se ze všech sil snaží splnit své poslání. Prostě idyla. Nebýt jedné mimořádné výjimky... Finnicka. Tenhle Elfin se každého, kdo se nastěhuje do jeho domu, snaží nejrůznějšími fígly vystrnadit. Lidi nemá rád, protože jsou nepořádní, hlasití a ničí věci. Vše se ale změní, když se do nejděsivějšího domu v městečku Berg nastěhuje desetiletá Kristýna se svými rodiči. Chytrá a odvážná dívenka, která si nejradši hraje na detektiva, Finnicka odhalí. Ve chvíli, kdy se kolem nich začnou dít divné věci, nezbyde Finnickovi a Kristýně než se i přes odlišnosti spojit a začít spolupracovat. Podaří se jim včas vyřešit všechny záhady a zachránit město? (Continental film)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (4)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Na Ruský animák hodně velké překvapení, které se animací i příběhem směle vyrovná kdejaké pohádce ze západu. Přesně ten typ, co mi sedl a klidně se na něj s chutí někdy podívám znovu. Vyjímečně bylo i fajn, že toho moc na programu kina k výběru nebylo a tak jsem narazila na příšerky. ()

Reklama

VelkyMrB 

všechny recenze uživatele

FIREEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já měl vzato, že Scooter je německá skupina, ale očividně se sehnaly licence na autorské práva. Abych to shrnul. Jediný důvod, proč jsem na to šel je Bohdan Tůma. Jeden z úžasných mistrů českého dabingu. Film je krásná průměrná záležitost. Nejspíš to nenaučí hromadně děti starat se o dům, ale fajne nápad. Ohledně animace se tu moc zlobit nebudu, protože to je film mířený na děti a tam detaily nejsou zas tak zapotřebí. Animační chyby jsem viděl fakt skoro všude. ale jak říkám. O to tu nejde. Každá pohádka pro děti by měla mít poselství a tahle ho má. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama