Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Dva hluboce věřící manželské páry si užívají poklidného života na texaském maloměstě, dokud někdo nevezme do ruky sekeru. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (54)

Zajda. 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Velmi zajímavá látka je bohužel utopena v přehnané stopáži, kdy úvodní tři díly pro mě byly vyloženě ubíjející. Postupně se to trošku vytáhne a gradace funguje parádně. Ale jsou to herecké výkony, co to celé tahají nahoru. Naprosto všichni podávají excelentní výkon, ale celému tomu samozřejmě kralují Olsen a Plemons. Jinak je to řemeslně super a dobovou atmosféru to má vlastně taky solidní. Ve výsledku je to pořád fajn minisérie, ale prostě se nemohu ubránit pocitu, že to mohlo být mnohem lepší. 6/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další z řady vysloveně vydařených minisérií podle skutečných událostí, kde hlavním tématem je vražda a hlavní důraz je kladen na hlavní postavu. Tu zde hraje Elizabeth Olsen a předvádí zde prakticky naprosto dokonalé herectví. Nicméně pravda, kdekdo by mohl říct, že první tři díly jsou takové oťukávací. Nicméně to sexuální napětí mezi dvěma postavami bylo doslova neskutečné. Hodně mě bavilo sledovat právě Elizabeth Olsen. Ten její pud lovkyně ji byl vidět na očích a bylo to až hmatatelné, vůbec jsem to Jessemu nezáviděl. Tam by kde kdo neodolal. Druhá polovina už je soudního rázu a více klasického. V celkovém duchu ale těžká spokojenost s dobře odvedenou prací. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Disney+ a HBO Max si zobrali na paškál totožný námet o plánovanej nevere a následnom dopade. Obe spracovania vrátane hereckého obsadenia spĺňajú najprísnejšie kritéria a tak to bude pri hodnotení a následnom porovnávaní divákom, vyslovene postavené na sympatiách. Páčilo sa mi: "Candy Smrť v Texase", pozdáva sa mi aj táto "Láska a smrť", určiť pomysleného "víťaza" snáď ani nemá zmysel. Jediné čo ma ale zaráža je fakt, či jedna alebo druhá spoločnosť nevedela o tom, že sa púšťa do totožného projektu. Fakt nechápem, načo bolo toto dobré, ako deti na pieskovisku .. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[74%] Už delší dobu jsem měl tuto minisérii vyhlídnutou, ale nechtělo se mi do toho; obával jsem se nudy. Ta se nakonec nedostavila, celkově jsem relativně spokojený, k zahození to určitě nebylo. Je teda pravda, že obsahově to není nic nového, nečekejte zde žádné divoké zvraty, jde spíš o ústřední roli, kterou zde hraje skvělá a charismatická Elisabeth Olsen. Bavila mě od začátku do konce. Kdežto Jess Plemons mi zde přišel jako jeho rolí úplně pitomej, ale nakonec jsem si i na jeho postavu postupem času zvykl. Rozhodně bych ale všem doporučil, komu moc nebudou bavit první tři díly, aby si počkal na čtvrtý. Žánrově se to pak trochu mění a pokud vás zabaví ta E. Olsen, tak je pak o co stát. Mě též první tři epizody až tak nevytrhly, ale stále mě to posouvalo dopředu. I jsem byl zvědavý, jak ten soud nakonec dopadne, i když se to zdá jako jasná záležitost bez nějaké pointy či hlubšího zamyšlení - není to tak 😉 Víc bych to asi neokecával, zkraje to působí jako trochu ulítlé drama bez většího náboje, které se pak změní v krimi atd atd. Poté jsem už hltal veškeré dialogy a následně řešenou brutální vraždu. Hlavně ta Olsen mě neskutečně bavila, bez ní by to asi bylo horší. Trochu nudnější úvod, ale pak už mě to bavilo víc a víc. Natočeno dle skutečnosti navíc … ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Z pomalého a zdĺhavého úvodu sme sa dostali konečne k zločinu a k právnickej dráme s otázkou, ako to asi tak bolo a ako to asi tak môže skončiť. A skončilo zaujímavo, rovnako tak, ako končili skoro všetky časti - tak, aby divák chcel pozerať ďalej, a to je u seriálu veľmi dôležité. Olsenka opäť ukázala, že je trocha inde, ako jej vygumované sestry a tu to herectvo dávala až takým studenkovským štýlom. Len z menej plastu na povrchu fasády. Výber Plemmonsa, do ktorého sa bláznivo zamiluje ženská, je však už výrazne na pováženie, lebo ten je teda ľúbezný ako nepigmentovaný slon, takže dvakrát dôveryhodne to nevyzerá. Na záver sa oplatí počkať, nie je jednoznačné, ako to skončí, a osudy postáv v záverečných titulkách sú rovnako tak zaujímavé. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v Austine v Texase a okolitých oblastiach. Obdobie natáčania trvalo od 27. septembra 2021 do 1. marca 2022. (Arsenal83)
  • Elizabeth Olsen v rozhovore prezradila, že sa jej ozvala Jessica Biel v súvislosti s tým, že obe herečky čírou náhodou hrajú v projektoch o tom istom príbehu, v tom istom čase a stvárňujú tie isté postavy, čo je mimoriadne veľká náhoda. Dovtedy sa herečky nikdy nestretli ani nerozprávali. Biel hrala v seriáli Candy (2022). (Arsenal83)
  • Ve 13. minutě v kině promítají muzikálový film Grease (1978), přesněji scénu, ve které zazní píseň „Beauty School Dropout“, kterou nazpíval Frankie Avalon. (jirikzaboj)

Reklama

Reklama