Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Kamas 

všechny recenze uživatele

To bylo tak divný.. 🙂 Ale vydržela jsem se se zaujetím dívat a přemýšlela, zda to natáčeli jako vážně míněný horor a v polovině zjistili, že je To úplně blbý, tak to otočili do absurdně bizarní podoby, nebo to byla od začátku parodie, kde je v posledním díle inspiroval sám Tarantino.. Mimochodem Anna si sympaticky nalévala víno. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná krávovina, a to jsem ještě slušná. Mocně jsem přetáčela, abych se dokopala do finále. Ale vážně bych se bez něj obešla. Hlavní dvojice - herci z Dobrého místa, občas hráli úplně stejně, ale ani to mě neťuklo (což mělo, protože bych teď nebyla tak naštvaná), že je to celé jenom parodie. Smutné, když si toho člověk všimne až v posledním díle. Možná bych treti hvězdu dala za mocnou propagaci červeného vína, to bych ho ovšem musela mít ráda. ()

Reklama

ElisR 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Myslela jsem si, že vraha rozeznám hned po druhém díle, následně jsem si myslela, že už v sedmém díle mám jasno! Jenže nakonec osmý díl ukázal, že je všechno jinak. A lehce otevřený konec možná dává na snadu, že se bude jednat o pokračování?Každopádně super, Kristen Bell mám jako herečku moc ráda a tahle role ji sedla! ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Najväčší problém tohto počinu je, že nie je dostatočný v žiadnom smere. Ani v atmosfére,  ani v detektívnej zápletke,  v psycho halucináciach hlavnej hrdinky, v rozuzleni, v humoru ani v iných aspektoch. A to je škoda, pretože nápad,  aj keď nijak originálny (až na spôsob smrti dcéry hlavnej hrdinky) mal potenciál. 6/10. ()

dzules 

všechny recenze uživatele

jako první díly dobrý..hodně i to připomínalo Dívku ve vlaku..čekala jsem od toho temnou detektivku a dostala jsem ji, avšak s koncem hodným Cimrmana. SPOILER! Jako scéna, kdy v běhne Kristen do domu naproti, kde najde mrtvého údržbáře a prohlásí, Ty nejsi, vrah, tak kde tedy? a jde "hledat" vraha dál, kdy najde další mrtvolu až konečně její zrak spočine na kombinaci Chuckyho a holčičky z Kruhu - je scénáristický majstrštik..ve chvíli, kdy zjistíte, kdo je vrah se vám v hlavě vyrojí 1001 důvodů, proč je to naprostý nesmysl. Naznačovanou druhou sérii rozhodně vynechám... ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama